Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Fontos! Valaki kérem adjon...

Fontos! Valaki kérem adjon valami tanácsot, nem tudom, mit tegyek? :- (

Figyelt kérdés

Ha rossz helyre írtam elnézést...

Szóval mindig is jó tanuló voltam, és 7-iktől már a tanulás állt mindenek felett, rengeteg sikert hozott nekem. Gimnáziumban is színötös voltam 9-ikbe. Úgy voltam vele, hogy első a tanulás, és a "szünetekben" mehet a szemezés a fiúkkal, flörtölés, hogy azért legyen benne valami izgalmas is...na most jön a problémám: megtetszett egy fiú, akivel osztálytársak vagyunk, ráadásul eléggé jóban. De ő mást szeret...Ha nem törődik velem, mindig depressziós vagyok, féltékeny, órán sem tudok másra koncentrálni. Tesizni sem merek előtte...És attól félek, eza tanulás rovására megy. Eddig csak ötösöket szereztem(4-5db 5-öst), de ez más, mint anno azok a "flörtölések"...ha suliba megyek, teljesen megvonja a koncentrációmat, és itthon jövök rá, hogy milyen hülye voltam, hogy nem figyelek órán....és itthon se tudok hosszabb leckéket tanulni, valahogy elment a tanulás az első helyről..és én ezt nagyon nem akarom:(

Valakinek nincs valami ötlete?:( Még csak egy hét telt el, de úgy érzem nem bírom tovább:(

2010. szept. 11. 11:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Legyél türelmes. Gondolj arra, hogy lehet, hogy ez csak egy tiniszerelem, ami pár hónapig tart, de ha elszúrod a tanulást, az az egész életedre kihat. Egyszerűen nem éri meg.

Én is voltam szerelmes egy osztálytársamba, eléggé meg is viselt a dolog. Ilyenkor természetes, hogy az elején az ember nem nagyon tudja kontrollálni a gondolatait. Most még nem gáz, év eleje van. De azért igyekezz összeszedni magad. Erre sajnos más megoldás nincs.

2010. szept. 11. 14:57
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöma válaszodat:)

itthon jobban tudok koncentrálni, meg nem is vagyok szomorú, de amint meglátom suliba, egyszerűen ha akarok akkor se megy a koncentrálás...köszönöm:)

Én is remélem, hogy elmúlik:)

2010. szept. 11. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!