Ez mit jelent: You give love a bad name?
You give love a bad name. (by Bon Jovi)
külön-külön értem, de ez hogy jön ki magyarul?
köszi a válaszokat.:)
huh, pont ezen gondolkoztam én is múlt héten!
Viszont a "Szégyent hozol a szerelemre" félmondatot én valahogy így barkácsolnám össze:
You give a bad name (to?) the love.
De gondolom, van valami szabály/kivétel, ahogy a "love"-t középre a tárgy helyére is lehessen rakni, csak nem tudom... de ez nem is Bre hanem Ame....ott másképp is beszélnek!
"Givenek ide nem kell to vonzat,"
Juj...
Give it to me...(Michael Jackson)
Azt hiszed hogy ez is a give vonzata?
Juj...na ne már... Csak téged tudlak idézni "egyáltalán nem angolos."
"Ide nem kell to vonzat"
Legalább ha az angolhoz síkhülye vagy, a magyar szövegértéseden fejlesszél. köszi.
""Ide nem kell to vonzat"
Legalább ha az angolhoz síkhülye vagy"
Te nagyon hü_lye, te!
A to sok mindent kifejez és nem csak az igék után állhat!
Te síkhül_ye!
Van itt egy par ember, aki tanult angolul, de bizonyos dolgokat nem ert... mivel nem ismeri a nyelvet gyakorlatban..
'shot through the heart
and you are to blame
baby you give love a bad name'
azt jelenti, hogy
Egy loves a szivbe, es ez a te hibad.. Baby rossz nevet adsz a szerelemnek..(szegyent hozol az jo magyar megfelelonek.)
Ha ezt mondod valakinek, akkor azt jelenti hogy ok nem voltak jok egy kapcsolatban/rosszat tettek.
Richie Sambora menyasszonyanak irodott, aki felbontotta az eljegyzest.
Egy masik szam: I'll Be There for you, ez is hozza irodott, egyertelmuen akkor amikor jobb idok jartak naluk.
De hogy Michael Jackson eloszor is nem GIVE IT to me, hanem GIVE IN to me,
tovabba azt jelenti hogy raparancsol a nore, hogy szeresse, es adja meg neki azt amit akar.
Tehat Give in to me:
Ismerd be/add meg magad nekem/engedj nekem/hatralj be nekem/adja be a derekat.... Ilyesmit jelent.
Szepen adja be magat neki...
ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!