Magyarországon miért van ennyire ellehetetlenítve hogy valaki magántauló legyen?
Vagy legalább is nagyon szigorú feltételek megszabva.
Biztosítani akarják hogy minden gyereket bedaráljon a szar magyar oktatási rendszer, és esélye se legyen menekülni, csak más országba?

Jól látod. Modernkori rabszolgatartás. Végre egy értelmes szülő.
Nekem is megvan, amivel versenyképes lehetne a fiatalság, azaz oktatás reformja, de nem cél a magasan intelligens, lelkileg, mentálisan egészséges ember.

6: azok lesznek betegek, akik eleve olyan környzetből jönnek..
Az én három gyerekem miért nem lett pszichés beteg...? Meg a környezetemben senki...

Magántanuló voltam 3 évig gimnáziumban, nem lettem hülye, tudatlan, sem iskolakerülő, szeptemberben kezdem az egyetemet. Ismerek valakit, aki szintén magántanuló volt kb. 7-es kora óta, belőle azóta orvos lett.
Azért többnyire idáig sem csak úgy hasukra csapva választották az emberek a magántanulói státuszt, hanem valamilyen indokkal. Amikor én lettem magántanuló, akkor még nem egyéni tanrend volt, de ok nélkül nem engedték volna meg, szülői kérelemre sem és még hozzánk is kijött a gyámügy is "felmérni" a helyzetet, szóval eddig is szigorúan vették. Ami szerintem túlzás.
Persze valamilyen szinten nagyobb a szabadság, de senki ne higgye azt, hogy magántanulóként az ember azt csinál, amit akar, keményen ugyanazt a tananyagot kérik vissza, amit a nappalisok megtanulnak és minden tantárgyból kell vizsgázni, ha éppen technika, média, etika stb. van, abból is vagy ha a vizsgáztatás nem megoldható, projektmunkát kellett készíteni például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!