Magyarországon van még valaminek kultúrája?
Figyelt kérdés
Amerre járok vagy depiznek vagy csak isznak, akár mindkettő.
21/f
2021. jan. 4. 18:51
1/21 anonim válasza:
ezek szerint nem a megfelelő körökben mozogsz...
az én baráti körömben nincsenek ilyenek.
2/21 anonim válasza:
Esküszöm, hogy amikor megnyitottam a kérdést, akkor azt láttam, hogy 21/l vagy. Most ittam még egy kis sört és most már fiú...Úgy látszik ez gyógyszer az éhségre...
Este minden zárva van, sokan meg dolgoznak napközben.
Mit lehetne csinálni? Mire gondolsz?
3/21 A kérdező kommentje:
szóval dolgozzunk és károgjunk hogy szar az élet?
2021. jan. 4. 19:17
4/21 anonim válasza:
Nem, hanem fejezzük be ezt a fóbiás védekezést.
Lehessen megint eljárni bárhová maszk nélkül.
5/21 A kérdező kommentje:
Igen, kicsit fura hogy a bankba kötelező a maszk.
2021. jan. 4. 19:22
6/21 anonim válasza:
Igazából te is csak károgsz, ahelyett hogy megfelelő társaságot, közeget keresnél magadnak és arra koncentrálnál.
7/21 A kérdező kommentje:
Én legalább fel merem tenni a kérdést.
2021. jan. 4. 21:35
8/21 anonim válasza:
Ilyen jellegű kérdésektől már csordultig van a gyk. Az lenne a nagyobb dolog ha nem fekete-fehérben látnátok a világot, és megtanulnátok megfelelően kezelni az ingereket amik a külvilágból érnek.
9/21 A kérdező kommentje:
Attól hogy változtatsz a nézőpontodon ami nincs az nem lesz ott, ez már őrület.
2021. jan. 4. 21:43
10/21 anonim válasza:
Ha neked jó azt képzelni hogy rajtad kívül minden egyes ember ebben az országban depressziós, iszákos, kulturálatlan proli, akkor hajrá. Csak akkor ne a károgás menjen, hogy miért ilyen mindenki hanem mondd ki bátran hogy neked valami oknál fogva nagyon kényelmes és tetszetős ezt hinni, ezért téged aztán senki se akarjon meggyőzni arról hogy ez nem így van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!