Mit csináljak ha nagyon sok iskolai hiányzásom van?
Ennyit betegeskedtél vagy lógtál?
A hiányzásaid igazoltak, vagy vannak igazolatlanok is?
Kérdezzél ha nem tudsz valamit.
Karanténban voltam mert a családom covidos volt. És 2 hetet én is hiányoztam még erre rá. Így jött össze.
Akkor önmagában az, hogy nem tudtál ott lenni és otthon sem tudtál tanulni (hisz betegen nem lehet), már óriási lemaradást jelent.
Szerintem ne agyalj ezen. Ha túlléped a megszabott határt és évet ismételsz, az tulajdonképpen a te érdekedet szolgálja. Hogy újra legyen lehetőséged megtanulni az idei anyagot, mert az a legrosszabb, ha a következő évit megfelelő alapok nélkül kéne megtanulnod.
Ugyanakkor a szüleid helyében én biztos valami kivizsgálást vagy egyebet megpróbálnék, mert nagyon aggasztana, hogy ennyit vagy beteg. Hidd el, ez az igazán ijesztő ebben, nem az, hogy hány év alatt végzed el a középiskolát.
Igen, utolsó szerintem rákos is vagyok, meg valami nemi betegségem is van kettő legalább.
7-es választ láttad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!