Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért én vagyok lecseszve...

Miért én vagyok lecseszve azért, mert az ofőm nem hajlandó igazolni a hiányzásomat?

Figyelt kérdés

UPC-Vodafone (már egyben van) telefonált anyumnak, hogy karbantartás lesz egyik nap reggel 9 és délután 14 óra között.

Ő is és én is egyből írtunk az ofőnek, hogy ez a helyzet. Azt mondta rendben. Ameddig tudok maradjak.

Oké, ez természetes.

kicsivel 9 óra után már offline voltam.

Most meg ír nekem a német tanár, hogy le kéne igazolni a hiányzást.

Írok neki vissza, hogy karbantartás volt a hálózaton, ezt nem nekem kell igazolni, előre szóltunk az osztályfőnöknek erről.

részemről ennyi, többet nem kell tennem. Annyi kötelességem van ilyenkor, hogy írok az osztályfőnöknek, ha van rá mód. például mobilnetről. Pontosabban anyáméról, mert nekem már rég elfogyott.

De nem hagyja. Még folytatja, mintha hülye lennék. Dávid, minden hiányzást igazolni kell, nem tudom igazolni helyetted.

Most komolyan nem fogja föl??? Ezért írok neki, hogy az osztályfőnök si tud róla, tőle kérje. Írom neki: Ezzel tisztában vagyok tanárnő, ezért írtam, hogy az osztályfőnöknek szóltunk, Ő fogja leigazolni gondolom.

Amiről nem tehetek azt miért NEKEM kéne igazolni? A betegséget is az orvos igazolja. a karbantartásról igazolást meg nem a vodafone-tól kell kérni, hanem az ofő igazolja le.

Aztán meg most panaszoltam az ofőnek, hogy ez és ez van, a német tanár nem érti meg aztán még az ofő csesz le engem, hogy de Dávid nem várhatod el, hogy minden tanár azonnal ugorjon amikor írsz nekik.

???? Ez sem érti meg? Hogy jön ez ide???? Írtam neki. nyílván akkor válaszol amikor tud/akar.

Ezt mégis miért csinálják? Miért nem tudja rendesen végezni a dolgát? Hiányoztam, megvan az oka, innentől nem, hogy nem akarok, nem is KELL foglalkoznom vele. Mert most jelenleg az ofőmre várunk, hogy igazolja le. Nem értem miért nem teszi.

2021. febr. 5. 09:03
 1/10 A kérdező kommentje:

Csak aztán amikor meg megunom és írom, hogy "Tanárnő, leszarom, oldja meg, mert a maga dolga" akkor meg lesz sértődve.

Miért kell mindig idáig elmenni? A diák hogy igazolja? Nagyon nem akarok vele összeveszni, semmi idegem nincs hozzá, így is rengeteget kell pótolnom, mert egész nap offline voltam.

2021. febr. 5. 09:05
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Ne irkálj, hanem hívd fel.
2021. febr. 5. 09:06
 3/10 anonim ***** válasza:
44%

Azért ilyet ne írj,hogy "Tanárnő, leszarom, oldja meg, mert a maga dolga" Így nem beszélünk egy tanárral. Így szoktál? Mert akkor nem csoda, hogy szivat.

Amúgy egyszerű, kérdezd meg az ofődet, hogy most mi van. Beszélje meg a német tanárral

2021. febr. 5. 09:09
 4/10 A kérdező kommentje:

2: 1. és mégis hogy? 2. az ofőmmel óra közben beszéltem.

3: ki mondta, hogy írok ilyet? Hol olvastad? "meg lesz sértődve" jövő idő.

2021. febr. 5. 09:10
 5/10 anonim ***** válasza:
41%
Hát ezért írtam, hogy jövő időbe se írj ilyet, és gondoltam ha megfordult egyáltalán a fejedben, hogy ilyet írsz, ki tudja eddig hogy beszéltél vele.
2021. febr. 5. 09:14
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
Az alapítványi iskolákban ilyen szemét ofők vannak :(
2021. febr. 5. 09:48
 7/10 A kérdező kommentje:
5: Én ezt értem, csak azért írtam (nyílván nem írok ilyet) ezt, hogy ilyentől meg meg lenne sértődve. Állandóan az megy, hogy mutogatunk a másikra és mivel ő tanár ezért rákenheti a diákra. Csak ha meg a rossz diákkal húz ujjat, akkor meg meg fog sértődni.
2021. febr. 5. 09:49
 8/10 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ezt a szülőnek kell igazolni, vagy az internet szolgáltatótól igazolást kérni és úgy igazolhatja az ofő.
2021. febr. 5. 12:03
 9/10 A kérdező kommentje:
8: a szülőnek semmiképp. Mivel nem mi tehetünk róla. Ha elb*đz a busz azt sem szülőivel igazoljuk.
2021. febr. 5. 12:45
 10/10 anonim ***** válasza:
21%

A német tanár egy nyomorék. Valami agyi defektje lehet. Komolyna beszélek. Vannak, akik nagyon lassan őrőlnek odabent a buksiban.

Az ofőd meg csak annyit írt, hogy ne akard siettetni a német tanárt. (Nem tudom miért írta, neki a komminikációs készsége van szétcsúsuva.)

Én a helyedbe két mondatot írtam volna a német tanárnak. Te meg még írsz ennek annak, mintha a te dolgod lenne. Te is fura egy szerzet vagy. Nomeg idegbeteg. Járj pszichológushoz, meditálj rendszeresen.

2021. febr. 5. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!