Bölcsész állások?
Figyelt kérdés
2022. jan. 7. 16:27
2/13 anonim 

válasza:

Azért nagyon nem mindegy, hogy filozófiával akarsz elhelyezkedni, vagy angol-spanyol szakkal ;)
3/13 anonim 

válasza:

Kicsit írhatnál bővebben arról, hogy pontosan milyen bölcsész szakról van szó :D Én pl. anglisztika végzettséggel most irodában dolgozom, ahol sok külföldi ügyfél van, és elengedhetetlen a jó angol tudás.
5/13 A kérdező kommentje:
Nem értek hozzá. Csak láttam, hogy van bölcsész szak, és érdekelt mindig is az irodalom, és a különböző humán tárgyak.
2022. jan. 8. 04:04
6/13 anonim 

válasza:

Nincs olyan, hogy bölcsész szak. Bölcsész kar van az egyetemeken és azon belül vannak különböző szakok (pl. szabadbölcsészet, kínai, germanisztika, pszichológia, stb.)
7/13 anonim 

válasza:

Bölcsészként végzés az alábbi állás lehetosegek fognak a rendelkezésedre állni
-Gyorsétteremi hamburger sütő
-Gyári munka robotolás a szalag mellett
8/13 A kérdező kommentje:
Bíztató jövőkép
2022. jan. 8. 18:56
9/13 anonim 

válasza:

Kérdező, ne hallgass rá, írni sem tud :)
10/13 A kérdező kommentje:
Én örülnék neki, ha keresett lenne a szabad bölcsészet, de sajnos nem igazán találok "szabad bölcsész" állásokat az interneten.
2022. jan. 8. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!