Nyelvvizsga amnesztia 2022 újra lehetséges?
Figyelt kérdés
2021. dec. 28. 22:24
181/291 anonim válasza:
Utolsó hozzászólóhoz hasonlóan számomra is ez az idegesítő , hogy semmi hír nincs róla , de miért nincs ??
182/291 anonim válasza:
Szülőknek, haveroknak tessék megköszönni akik nagy pofával szavaztak 2018ban és fognak most is.
183/291 anonim válasza:
Szimplán kíváncsiságból és politikát kikerülve amennyire lehet , érdekelne , hogy melyik az a párt aki a legnagyobb eséllyel ezt az amnesztiát megadná?
184/291 anonim válasza:
Hat a fidesz ha annyira akarta volna akkor valasztas elott megadta mar volna, ha masert nem is, akkor a plusz szavazatokert. Ezt nem tette ergo en nem is szamitok ra, tehat a fidesz biztos nem. Szerintem ha egy egyesult ellenzek hatalomra jutna biztos meghallgatna ezt a kerest. Efelol nincs ketsegem.
185/291 A kérdező kommentje:
Látom törölve lett a petíció.
2022. ápr. 4. 22:28
186/291 anonim válasza:
Most már minden remény elveszett?
187/291 A kérdező kommentje:
Sztem még van.
2022. ápr. 5. 02:09
188/291 A kérdező kommentje:
De akkor sem értem miért kellett közel 10 ezer ember aláírását törölni.
2022. ápr. 5. 07:18
189/291 anonim válasza:
Szerintem választások után semmi esély rá. Mi érdekük lenne abban, hogy nyelvvizsga amnesztiát hirdessenek?
190/291 anonim válasza:
De miért törölték a petíciót ?? legalább ott lett volna a majd 10 ezer aláírás ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!