Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Más is nagyon hozzászokott a...

Más is nagyon hozzászokott a puskázáshoz és nem tud leállni?

Figyelt kérdés

Én BSC-n nagyon sokat csaltam, puskáztam, amire nem vagyok büszke.

Diplomázás után megfogadtam, ha felvesznek MSC-re, akkor ott nem fogok puskázni,hanem tanulni fogok rendesen.

Sajnos nem jött össze.Levelezőn csinálom, nem mindig van időm tanulni.

Persze, minden tárgyra tanulok is.A puska elsősorban az,hogy vázlatot írok,hogy könnyebben eszembe jusson minden.

Van egy "puska telefonom",kicsit kisebb régebbi okostelefon,arra PDF formátumban feltöltöm,mert abban könnyű keresgélni.persze, a telefont végső esetben vetem csak be.

A tanárok többsége a vizsgán a laptopját vagy a telefonját nyomkodja, nem nagyon figyelnek.

Annyira hozzászoktam, hogy a cetlik ott lapulnak a zsebemben,az lenne a furcsa,hogy azok nélkül mennék vizsgázni.

2021. dec. 18. 14:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
54%
A bűnügyi nyilvántartás is, ami örökre ott marad, magyarra lefordítom, soha a büdös életben nem vesznek fel dolgozni állami, vagy állam közeli céghez, szóval ne papolj itt nekem saját becsületről
2021. dec. 19. 06:29
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

"soha a büdös életben nem vesznek fel dolgozni állami, vagy állam közeli céghez"

Azokon kívül is van élet. A fizetés meg magasabb is. ;-)

2021. dec. 19. 07:45
 23/23 anonim ***** válasza:
Természetesen, ezért vagyok vállalkozó 😉
2021. dec. 19. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!