Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért normális dolog este 6ra...

Miért normális dolog este 6ra rakni egy online zh-t az egyetemen?

Figyelt kérdés
Meg hogy azért lett oda rakva mert a többségnek akkor volt jó, akinek meg nem jó az kit érdekel, ez így nem igazságtalan? És zh-t írni nem délelőtt, délután lenne a normális?
2021. dec. 8. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Normális. Személyes jelenlét esetén is rakhatná oda. Órák is szoktak lenni ebben az időpontban.
2021. dec. 8. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Akinek meg nem jó, megy a pót alkalomra. Jelezni kell a tanárnak. Egyetemre felnőttek járnak, nem hisztis kisgyerekek.
2021. dec. 8. 16:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Vidèki műszaki egyetem, Sze győr. Nekem voltak olyan zh-im amit képesek voltak reggel 6ra betenni. Hajnali fél5ös vonattal jártam be vidékiként. Fél 4-kor meg keltem. Nah az se volt mesés.
2021. dec. 8. 17:49
 4/5 anonim ***** válasza:
65%
Nekem is voltak ilyen zh-im, volt hogy este 7-kor, és én sem tartottam ezt igazából sosem normálisnak. Mármint nem is az időpontot kifogásolom, hanem egyáltalán azt, hogy az órákon kívüli szabadidőmmel rendelkeznek. Zh-kat az óra keretei közt lenne normális dolog íratni. Ha ez nem fér bele a tanmenetbe, az baj.
2021. dec. 8. 19:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk fősulin az egyik legkeményebb (anyagismeret) ZH pont estére volt téve. Az ilyeneket nem lehet elfelejteni, pedig már 14 éve volt. Alig vártam, hogy túl legyek rajta.
2022. jan. 5. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!