Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik egyetem levelezőtagozat...

Melyik egyetem levelezőtagozatos jogi képzését javasoljátok teljes állás mellé?

Figyelt kérdés

Corvinus Pénzügy-Számvitel alapszakot végeztem, Pénzügy mesteren vagyok jelenleg, mellette dolgozom 30-35 órában. A mester befejezését követően nagyon gondolkodom egy levelező jog elvégzésében teljes állás mellett, gazdasági előképzettségem tükrében. Levelező tagozaton melyik egyetemet javasolnátok?

Előre is köszönöm a válaszokat!

23F

2021. dec. 5. 12:51
A kérdező szavazást indított:
ELTE
Pázmány
Károli
SZTE
16 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Teljesen felesleges levelezőn elvégezni. Inkább a szakmádban csiszold a tudasod, szerez gyakorlatot es kapcsolati tőkét.
2021. dec. 5. 14:41
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Arról nem is beszélve, hogy a jogi diploma szakvizsga nélkül semmit sem ér.
2021. dec. 5. 14:42
 3/5 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló, elsősorban magamnak tanulnám a jogot, mivel a későbbiekben saját üzletben gondolkodnék, és úgy érzem, jól jönne ez a fajta tudás a BTK-PTK stb. útvesztőkben.

A papírhalmozásnak alapvetően nem vagyok híve, viszont egy-egy vitás kérdésnél itt úgy érzem fontos a jogi tudásról való igazolás, és nem saját magammal szemben, hanem másoknak...

2021. dec. 5. 15:11
 4/5 anonim ***** válasza:
36%
Szia! Pénzügy mesteren gondolom levelezőn vagy, mit dolgozol mellette, mennyit keresel így a mester megszerzése közben?
2021. dec. 5. 15:33
 5/5 anonim ***** válasza:
47%
Hát, levelező tagozatok jogon.... elég...gyatrák. A felvettek is, de az oktatás színvonala is. Az Elte a legnehezebb, de az fókuszál a polgári jogra, nagyon erőteljesen. Én inkább a Pázmányt javasolnám, az bár büntetőjogiasabb, de szerintem emberibb, ami nagyon sokat számít, pláne, hogy csak jövőbeli tervek miatt tervezed a jogot, nem pedig elhelyezkedés végett. Ha meg csak a papír kellene, akkor Károli.
2021. dec. 12. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!