Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nyelvszakosként milyen szakmai...

Nyelvszakosként milyen szakmai gyakorlat jöhetne szóba?

Figyelt kérdés
Tavasszal diplomázok (angol szak, csak angolul beszélek használható szinten), azt követően pedig szeretnék majd Erasmus+ szakmai gyakorlattal kimenni külföldre (célország mindegy). Ehhez nekem kell majd gyakorlati helyet találnom. Nézegetem a lehetőségeket és voltam egyetemi tájékoztatón is, de igazából a lehetőségeimmel még picit bajban vagyok. A probléma onnan ered, hogy itthon a képzésünknek ugye nem része a szakmai gyakorlat és nem is igazán tanulunk specifikusabb, gyakorlatiasabb dolgokat. Egyelőre azt mondták, hogy pl. a Balassi Intézet külföldi intézményei és egyetemek Erasmus irodái szívesen fogadnak gyakornokokat és általában ilyen helyekre szoktak kimenni tőlünk dolgozni, de nem tudom még milyen lehetőség jöhetne szóba. Ha esetleg van valamilyen ötletetek, akkor azt szívesen fogadom :)
2021. nov. 26. 20:00
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!