Kinél lehetett a gond?
Szóval,amint felkerültem felsőbe, csak a matekkal szenvedtem,és most itt vagyok a gimiben és semmi gond vele. A tanárunk az igazgató volt,és szinte minden órán siettünk,hátha valami dolga akad,ezért nem mindig magyarázta el a feladatokat és a házit sem. Dolgozatokra rettentő sokat készültem,mégis csak egy 4,2-t sikerült összekaparnom 5. Év végére. 6.-ban szeerencsém volt,mert a bemagolt elméletekből írtunk a legtöbbet,így meglett az 5-ös év végén. 7.-ben végig szenvedtem az egész évet,de végül éppen,hogy összejött az 5-ös. A 8. Évet könnyen kezdtem,viszont jött egy dolgozat,amire nem foglaltunk össze,így nem tudtam minden típusfeladatból készülni,ezért a 4-esért is küzdenem kellett.
Tény,hogy nem vagyok a legjobb matekból,de mindent megtettem,mégsem volt elég. Többi osztálytársamnak is gondja volt vele,pedig nem volt nagy ugrás a 4. És az 5. Között.
Így próbálkoztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!