Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tesco Clubcard app-ból a...

Tesco Clubcard app-ból a vonalkódot nem sikerült beolvastatnom, mi lehetett a gond?

Figyelt kérdés
Automata kasszánál próbáltam csak 2x, de nem jött össze.
2021. júl. 29. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:

A Clubcard pontok gyűjtéséhez akartad beolvasni a kasszánál a clubcardot? Pittyegett és írt ki valamilyen hibaüzenetet?

Ha kupont akarsz beolvastatni, akkor minden sikertelen beolvasás után hibakódot kell, hogy kapj (nem érvényes / már aktivált a kupon, nem vásároltál elegendő értékben hozzá stb.).

Ha esetleg van az áruházadnál Scan&Go lehetőség, akkor érdemes már az áruházba való belépéskor beolvastatni a Clubcardot és a Scan&Go készülékkel menni vásárlás közben, így nem kell a kasszánál külön beolvasni, valamint ahogy leveszel mindent a polcról, be is olvashatod a kocsiba helyezéskor, és a kasszánál így már csak fizetned kell (plusz véletlenszerű ellenőrzés, ami kb. minden ötödik alkalommal jön elő).

2021. júl. 29. 16:10
 2/5 A kérdező kommentje:

Simán csak gyűjteni akartam.

Lehet csillog a kijelző, vagy túl távol vagy közel raktam a leolvasóhoz?

2021. júl. 29. 16:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha nem pittyeg, akkor igen, nem látja a vonalkódot rendesen.

Ilyenkor legtöbbször szokott segíteni, ha kimaxolod a fényerőt a mobilodon, és távolítod/közelíted a kézi szkennert.

2021. júl. 29. 16:22
 4/5 anonim ***** válasza:

A "beépített" szkenner többnyire nem tudja beolvasni, de a kézivel nekem mindig sikerül, a kuponokkal együtt.

Próbáld meg a kézi szkennert, esetleg a telefonon a fényerőt maximumra állítva.

2021. júl. 29. 17:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor a kézivel próbálom legközlebb! Köszik!
2021. júl. 29. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!