Mit kaphatok, ha ex-tescos dolgózóként továbbra is használom a dolgozói kedvezményt biztosító clubcardot?
Pár napja ért véget a munkajogviszonyom a TESCO-GLOBAL Zrt.-vel. Addig a pontig értelemszerűen járt minden kedvezmény, ami a dolgozót megilleti /tescos ajándékutalvány, céges telefon, dolgozói klubkártya stb/.
A kilépésem során mindent elszedtek tőlem, nyilvánvalóan az eddigi - ingyenes hívásokat biztosító - telefon készüléket is - már nem használhatom.
Illetve az eddigi tescos felületeket, alkalmazásokat sem, amelyekbe a munkám során be voltam vonva.
Arra vonatkozóan viszont nem kellett alá írnom semmilyen szerződést vagy nyilatkozatot, hogy az eddigi vásárlási kedvezményt biztosító klubkártyát nem használhatom már - amely 10% kedvezményt bzitosítana a vásárlás végeredményéből.
Habár értelemszerű, hogy már nem használhatnám, mégis az a kérdésem, hogy látják-e konkrétan a rendszerben, hogy használom (hogy melyik áruházban, hol, mikor és mekkora kedvezményösszeggel).
Továbbmegyek: mert az előzőre is sejtem a választ, hogy valószínóleg: igen, látják.
Azonban a kérdésem (ha van itt közületek tesco-s dolgozó, aki mondjuk budaörsön a headquarters-ben dolgozik, dolgozott), hogy milyen módon? Tehát milyen módon látják?
És, hogy biztosan látják-e? Biztosan nyomon tudják-e követni? Foglalkoznak-e ők ezzel?
Nekem digitális módon működik a klubkártya (nem fizikailag, egy plasztik kézzelfogható kártya formájában). A telefonomon van rajta egy clubcard app és ott még mindig aktív - tehát tudom használni - a dolgozói klubkártya rész.
Minden más, ami kedvezményt biztosított és a munkámhoz kellett, egyértelműen el lett szedve és ki is tértek rá, hogy nem használhatom már (nem mintha ez nem lenne egyértelmű)őket.
Azonban ennél a klubkártya történetnél úgy tünik másképp van.
Jogosan merül fel a kérdés szerintem, hogy vajon csak véletlenül maradt-e úgy az én telefonos applikációmon belűl, mert a kasszánál a néni még mindig le tudja lecsippantani és le tudja vonni belőle a 10%-ot.
Kérlek erősítsetek meg! Erősítse meg valaki, aki mondjuk ott dolgozik és belelát a tesco belsős biztonsági rendszerébe vagy ilyesmi. Vagy pl. informatikus.
Vagy aki tudja, hogy mi a helyzet az olyan cafeteriák esetében, amelyek egy applikáció formájában érhetőek el.
Szóval a kérdéseim, összefoglalva.
- 3 napja ért véget a munkajogviszonyom és mennyire vághatnak meg, ha ma még használom a klubkártyát?
- vagy úgy az ilyen esetekben mekkora a szankció?
- mekkora esélyjel lehet lebukni?
- hogyan működnek jogilag/informatikailag azok a kérdések, amelyekre rávilágítottam
Válaszotokat köszönöm előre is!
És bocs, hogyha hosszú voltam.
Első körben letiltanak, majd kapsz erről értesítést.
És X összeghatár felett felszólíthatnak az értékkülönbözet visszafizetésére.
Ne használd!
hát vagy letiltották és nem is tudod már használni
ha tudod használni akkor természetesen látni fogják
vagy pedig még egy eset lehet hogy átállították soma clubcardra ami a nem teszkós dolgozóknak is van.
sziasztok! ezeket pontosan honnan tudjátok?
előfeltételezni én is tudok
ha konkrétan nem a tescónál dolgoztok, hanem csak általánosságban véve beszléltek - akkor ez igy nem sokat ér:)
mert ezek - bár laikus szemszögből - logikusnak tünnek amit irtok, konkrétan tudni kéne hogy TÉNYLEG így vannak-e a tescónál.
és nem érdekel a lidl-s, vagy az auchan-os tapasztalat:/
szóval mi a forrás?
van saját tappasztalat?
vagy csak úgy tippelitek hogy biztos így van?
köszi a választ előre is!:)
igen, tippeltem - 2-es vagyok
elnézést!
Miért nem őket kérdezed?
Ha nem akarsz illegális dolgot csinálni, ez a legjobb megoldás.
Ha meg igen, azt csináld magad, és vállald a következményeit.
Most komolyan, mégis milyen választ vársz, kb. ilyet: "használd nyugodtan, úgyse fogják letiltani" ???
Ha valaki írná is, hogy az övét nem tiltották le, te még akkor sem leszel biztos, hogy a tiedet nem tiltják le.
Minden egyes tranzakciót rögzítenek, így utolag jogosan hajthajták be rajtad.
7-es
Értelmezd a kérdést és akkor megtudod milyen választ várok.
Ha nem tudod, nem kell hozzászólni :)
"Minden egyes tranzakciót rögzítenek..."
Ezt a részét honnan tudod???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!