Szerintetek megéri venni Berghoff edényt?
Figyelt kérdés
Azzal kezdeném hogy férfi vagyok szóval borzasztóan laikus vagyok a témában. A Tescoban most matricákkal 60% kedvezménnyel tizenezrekért lehet egy ilyen edényt venni. Megéri ilyet beszerezni? Tényleg annyival jobb mint egy egyszerűbb edény, mint ahogyan azt az ára sejteti?2020. okt. 1. 14:49
A kérdező szavazást indított:
Megéri
Nem éri meg
15 szavazat
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Én is laikus vagyok, de egyvalamiben biztos: az ilyen pontgyűjtős akciók soha nem arról szólnak, hogy te jól járjál.
Nézz utána, milyen hasonló kvalitású edények vannak, és mennyiért lehet megvenni őket. Aztán az is lehet, hogy ezek sem rosszak, de kár matricákat gyűjtögetni ezekért szerintem.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
#2: ezek arról szólnak, hogy a nevezett helyen vegyél meg mindent (többet költs ott, akkor is, ha máshol sokkal olcsóbb egy csomó dolog), hogy gyűjtsd a matricát...
5/5 anonim válasza:
Dettó férfi vagyok, hidd el, nem az edényen múlik az eredményes főzés. Zömmel az édesanyámtól örökölt zománcos edényeket használom, némelyiknek ott az alján, hogy Szgyélano v SzSzSzR. Ne adj értük komoly pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!