Lehetett hatással rá? Lehet belőle gond?
Pajzsmirigy bővített csomagos vérvételen voltam a synlabnál (+néhány extra vizsgálat), főleg ezeket vizsgálták
Anti TPO, CRP, fT3, fT4, TSH, TG, Anti TG, reverz T3 stb
Azt szerettem volna kideríteni, hogy van-e valamilyen elváltozás, gyulladás, esetleg autoimmun működés.
De sajnos előző délután, 13 órával a vérvétel előtt bevettem egy 0.5 ös rivotrilt.
Remélem, hogy emiatt nem lesz pontatlan/hibás az eredmény.
A 13 órával korábban bevett rivotril befolyásolhatta a pajzsmirigy eredményeket?
Befolyásolhatta a fontos pajzsmirigy hormonokat vagy bármit, ami ezzel kapcsolatos?
Lehet, hogy emiatt nagy mértékben más lesz az eredmény, mint anélkül lett volna?
Amikor én megyek pm vizsgalatra pl vervetelre, nekem nem kell ehgyomorra mennem. Csak ha neznek koleszterint is.
Az hogy be vettél egy nyugtatót nem fogja olyan mértékben befolyasolni azveredményt hogy értékelhetettlen legyen. Ha autoimmun vagy, vagy van bármilyen betegséged ami a laborból kiderülhet, azt egy rivo nem fogja elfedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!