Barna pecsételés, vitamin szedés után megállt,mi lehetett a gond?
Tavaly júliusban diagnosztizáltak PCO-val és IR-el. Azóta kb 12 kg-ot fogytam.A diétát(életmódváltást) folytatom természetesen. A ciklusom szabálytalan. 35-60nap körül amikor akar megjön.
A 35. ciklusnaptól tegnapig (45.cn) először narancssárgás (5napig)majd sötétbarna pecsételésem volt. Sosem volt még ilyenem. Kb 4 napja elkezdtem szedni A,B komplex,D-4000,E,Folsav,Szelén,Cink vitaminokat. Mára megszűnt a pecsételés. Szerintetek melyik javíthatta? Mi lehetett a gond amit a vitamin helyre billentett?
Orvossal hagyjatok mert az enyém egy idióta... Azt mondta menjek be hozzá, ami eddig oké is,de hetente egyszer rendel 3 órát,akkor is a munkaidőmben,ezt jeleztem is neki...Szinte láttam ahogy tárt karokkal ül hogy akkor csináljak amit akarok...Szóval új nődoki után nézek,mert ha baba lett volna és azért pecsételek akkor kb el is mehetett volna részéről,vagy ha méhen kívüli... Hagyjuk is...(teszt negatív,de ezt nem is kérdezte).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!