Mit gondoltok erről??

Milyen anyagokat rak fel? Miért nem tudtok abból tanulni a dolgozatra? Hányadikosok vagytok? Nincs tankönyv, amiből tanulni lehetne?
Az, hogy hadar, nem túl szerencsés, de önmagában nem súlyos hiba (relatívan nézve, azért ennél vannak rosszabb tanárok is). Összefoglalás, felmerülő kérdések megadása abszolút nem kötelező, mikor gimis voltam (2 évvel ezelőttig), nálunk is max akkor történt ez meg, ha véletlenül hamarabb fejeztük be az anyagot, mint amikorra tervezte a tanár a dolgozatot.

Ő hadar, Te meg nem tudsz helyesen írni.
Ha felteszi az anyagot, akkor azt kell megtanulni. Plusz ott a tankönyv. Ennél többet nem kell tudni. Tessék tanulni!
Nagyon jó tanuló vagyok, oldalakat tanulok, de sosem azok a kérdések vannak benne, olyanokat kérdez ami az elküldött anyagból és a könyvben sincs benne, sok tanár is panaszkodott már rá, más tanár megtudja azt csinálni hogy normálisan leírunk egy anyagot, lehet az 4-5 oldal édesmindegy de mégis abból fog kérdezni, de így hogy 8 helyről szedjem le az anyagot és hiába tanulom meg akkor sem tesz bele semmi olyan kérdést amit én vagy az osztályom megtanultunk.
17/L, 11-dikesek vagyunk, és azért nem tudunk tanulni az anyagból amit felrak mert a könyvben egy lecke mondjuk 6 oldal tegyük fel, és ő ebből elküld egy fél oldalas vázlatot és még azt is rövidítve, miközben itt a kisérettségi, és nem hogy gyakorolnánk az érettségi feladatokat

Hogy érted, hogy "felteszi a krétába az anyagot"? Krétába? Felhőről lenne itt szó?
Esetleg tudsz linkelni ilyen általa felpakolt anyagot?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!