Majd 12ezer korhazinal is hagyni fogjak h összeomoljon az eü?
Akkor abba buknak bele, nem a korlatozasokba😂😂
2021. nov. 11. 11:55
53/62 anonim válasza:
51# nagyon sok a fertőzőtt meg a lélegeztetőn lévők száma de nyilván most nagyon helyes a személyes oktatás.
2021. nov. 11. 11:56
54/62 anonim válasza:
Igen, helyes. Az online oktatás semmit nem változtatna a nagyra becsült számaidon.
2021. nov. 11. 12:10
55/62 anonim válasza:
Én már most legalább maszkiveseléssel kapcsolatos korlátozásokra gondoltam, de még csak ennyi sem történt, kemény ez a vakmerőség a kormánytól.
2021. nov. 11. 13:30
56/62 anonim válasza:
55# remélem 22-ben megy a levesbe ez a kormány!
2021. nov. 11. 14:00
57/62 anonim válasza:
Ma olvastam egy szakember véleményét. Szerinte úgy fogja letarolni a covid az iskolákat, ahogy a "nagykönyvben" meg van írva. A diákok hazaviszik a vírust, az otthoniakat megfertőzik és így gyűrűzik tovább. Most a mai Hősök terén megtartandó buliban is gondolom nem ötvenen lesznek. Több országból várnak sztárokat, itt lesz a díjátadó. Itt sem lesz vírusgóc, ugye? Nálunk már a covidtól az oltáson kívül a kerítés is megvéd? Nem?
2021. nov. 13. 16:22
58/62 anonim válasza:
#57 ezt a cikket hol olvastad? Atkuldened?
Ki a szakember?
2021. nov. 14. 09:24
59/62 anonim válasza:
Az online oktatás bevezetése önmagában nem fogja megoldani a járvány terjedését. Ha holnaptól online oktatás lenne akkor nem tűnne el varázsütésre a covid. A járvány ellen szigorú maszkviselést zárt térben, tömegrendezvények betiltását... kellene először bevezetni.
Sajnos az online oktatás akarók nagy része nem egészségféltésből akar digitális oktatást, hanem az online oktatás előnyeit szeretné újra kiélvezni. Gondolok itt a nyelvvizsga amnesztiára, az online dolgozatokon való puskázásokra, az online órák ellógására "az elment a netem" kifogással, az iskolába járási idő megspórolására, a "felesleges" tantárgyak kiesésére...
2021. nov. 14. 10:12
60/62 anonim válasza:
Akkor mi fogja? Hiába rendelik el a maszkviselest úgyse hordjak rendesen az emberek. Szóval szart sem ért😂
Rendezvenyeket nem fognak lefújni mert akkor nem jön az ÁFA😂 nincs mit ellopni😆
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!