Várjátok már az online oktatást?
Figyelt kérdés
2021. nov. 8. 12:43
41/62 anonim válasza:
Igen, persze hogy késő. De ha be is vezetik, az emberek nagy része nem hordja jól. Ugy meg olyan, mintha nem is lenne.
44/62 anonim válasza:
Nagyon nagy szükség lenne rá mert tombol a vírus, de mintha mi se történt volna folyik az élet tovább. Gyanús hogy csak kötik az ebet a karóhoz mert ha már egyszer azt mondták az oltás működik, ciki lenne azt mondani hogy bocsi azért a 4. hullám csak kifog ezen is. Továbbá ott lehet még, hogy a gazdaságot nem akarják korlátozással gyengíteni mert választás stb. Csak szerintem jobban közutálat tárgyává válnak, ha hagyják terjedni a vírust és meghalni a népet csak azért, hogy jobb legyen a gazdaság és kevésbé romoljon az emberek amúgy sem mesés anyagi helyzete. Pont erre az esetre lenne jó ötlet az online oktatás, mert gazdaságilag nem ártana, de a vírushelyzetet javítaná.
47/62 anonim válasza:
Ma 11 órakor bohócparádé (kormányinfó) a királyi csatornán (M1), szvsz. legfeljebb az üzletekben kötelező maszkviselést jelentik be.
48/62 anonim válasza:
Ezek nagyon hülyék, semmilyen korlátozást nem jelentettek be. Ezt is nyugodtan lepontozhatjátok, mint az előzőt. (#47 vagyok)
50/62 anonim válasza:
Gondoltam hogy nem lesz semmilyen online oktatás!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!