Várjátok már az online oktatást?
Felvételire készülök, lényegesen könnyebb lenne, ha online iskola volna.
2021. nov. 8. 14:18
Úgy hiányzik nekem az online oktatás mint Tunyacsápnak Spongya Bob. :)
2021. nov. 8. 14:18
Nem, a f*szom ki volt vele…. egy percig sem sírom vissza, normális jelenléti oktatást szeretnék.
2021. nov. 8. 14:42
Olyan jó, hogy itt sokan várják az online oktatást, de azokra nem is gondoltok, akiknek nem, hogy internetük, eszközük sincs az online oktatáshoz. Azokkal mi lesz?
2021. nov. 8. 14:43
14: nézd, úgysem mi döntünk. De azt meg miért nem lehet elfogadni, hogy van, akinek az online lenne jobb? (Nem, nem lógásból, hanem mert jobb helye van otthon, mint a koliban / albérletben, nem kell naponta órákat utazni, és mert sok helyen a gyakorlatok úgysem ütik meg az elfogadható szintet, az ember sajnos nem nagyon marad le semmiről:( )
2021. nov. 8. 14:48
El lehet fogadni, de kb. 100-ból 1 ilyen van. Én ismerek olyan családot, ahol mind a két gyerek 0-24-ben tolta a haverokkal a játékot, a leckét meg a dolgozatokat pedig a szülők megírattatták pénzért egy felnőtt emberrel. És más családoknál is hasonló volt a hozzáállás (na meg a tanárok, akik hébe-hóba tartottak órát, többnyire csak elküldték a feldolgozandó anyagot).
Annak idején én is örültem volna az online oktatásnak; napi 1,5 óra utat spóroltam volna meg, meg a bullyinget.
2021. nov. 8. 15:08
17/62 A kérdező kommentje:
Akinek nincs internete még jobban jár, nálunk volt aki behazudta hogy nincs, akkor ennyi nem tudtak vele mit csinálni. Aztán mindenki behazudta és már senki nem járt órákra.
Hát igen, ez egyetemen nem így működik.
2021. nov. 8. 15:39
19/62 A kérdező kommentje:
Aki egyetemre jár hogy nincs internete? Ne vicceljünk már. Akkor a neptunt se tudná használni kezdjük ott, az anyagokat szintén nem tudná letölteni, nem tudna tanulni, tehát ez már itt bukik.
Ez eleve rossz kifogás hogy szegény internet nélküli emberek. Nem ez fog döntő tényező lenni.
Az is gyenge kifogás, hogy könnyebb otthon felkészülni. Mit csináltatok 2019-ig? Aki online oktatást akar, többsége nem a járványt nézi, csak jólesik a lustaságukat takargatni vele. Rémes. (Nem, nem boomer vagyok, 23 éves egyetemista.)
2021. nov. 8. 17:21
További kérdések: