Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Furcsa, hogy elkeserítőnek...

Furcsa, hogy elkeserítőnek érzem, hogy annak ellenére hogy bevezették egyetemen a kötelező maszkhordást, kb. senki se hordja?

Figyelt kérdés
Itt ahova járok, ettől a héttől vezették be. De még a tanárok is lesz*rják, nemhogy a hallgatók. Ez normális? Én még szinte szégyellem egyedül hordani.
2021. nov. 3. 11:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%
Nálunk a legtöbben hordják mióta kötelező lett az egyetem területén, rád is szólnak, ha esetleg nincsen rajtad. Viszont eddig csak az órákon kellett maszkot hordani és a legtöbb tanár levetette velünk mondván, hogy ez hülyeség, ez így milyen szabály, semmi értelme így, vegyük le és akkor legalább lehet majd hallani, amit mondunk stb., máshol úgysem hordja senki. Akkor én is úgy voltam vele, hogy igaza van, mert kötelezőnek kötelező, de úgyis ott ülünk egymás mellett, együtt liftezünk stb., teljesen mindegy. Viszont mióta mindenhol kötelező én is hordom, mert ha ez a szabály, akkor ez a szabály és így legalább több értelmét is látom.
2021. nov. 3. 12:58
 12/15 anonim ***** válasza:
85%
Még dolgozni csak csak eldolgozok maszkba(bár 12 órába szopás) de tanulni maszkba mikor a nélkül is szétmegy a fejem nap végére? Meg mindenki be van oltva, a suli előtt meg úgyis maszk nélkül van mindenki szünetekbe, nincs benne logika hogy rajtam legyen és a legtöbb tanár se követeli meg.
2021. nov. 3. 14:20
 13/15 anonim ***** válasza:
90%
Mondjuk maszkba nekem is mindig fáj a fejem, meg elég egy napot kibírni
2021. nov. 3. 17:14
 14/15 anonim ***** válasza:
52%

Mégis melyik egyetem ez?

Nálunk szegeden mindenki kivétel nélkül hordja a maszkot már több hete.

2021. nov. 6. 18:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Mekkora f.szság volt ez az egész így ennyi idő távlatából. 🤣 De legalább a gyógyszeripar jót profitált belőle. 🤣
júl. 26. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!