Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Furcsa, hogy elkeserítőnek...

Furcsa, hogy elkeserítőnek érzem, hogy annak ellenére hogy bevezették egyetemen a kötelező maszkhordást, kb. senki se hordja?

Figyelt kérdés
Itt ahova járok, ettől a héttől vezették be. De még a tanárok is lesz*rják, nemhogy a hallgatók. Ez normális? Én még szinte szégyellem egyedül hordani.
2021. nov. 3. 11:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
Nem furcsa. Az emberi idiotizmus idegesítő tud lenni. Mindenki a saját viselkedéséért felelős. Mutass példát, hátha nem te vagy az egyetlen 70 IQ feletti az épületben!
2021. nov. 3. 11:49
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Engem is idegesített már tavaly is, az ostobaság egyetemi keretek között különösen riasztó szerintem.
2021. nov. 3. 12:05
 3/15 anonim ***** válasza:
47%
Engem az idegesít, hogy bevezették, és nem ment át online-ba az egész (levelezőn vagyok, nekem jobb lenne online, mint maszkban lenni reggel 8tól este 8ig)
2021. nov. 3. 12:18
 4/15 anonim ***** válasza:
98%

Ilyen kormányzati intézkedések után mégis mit vársz? Bohózat. Teljesen természetes emberi reakció, hogy ha átb.sszák akkor utána nem fog annyira lelkesedni, hogy újra megtegyék vele.

Tízezres létszámú rendezvények? Áh, nem kell semmi, se maszk, se "védettségi" igazolványnak csúfolt semmire jó kártya (ja de, valaki jól keresett vele)

De most vedd fel szépen újra, mert azt mondjuk. Következetesség sehol.

2021. nov. 3. 12:36
 5/15 anonim ***** válasza:
31%
Igen, levelezősként én is egy viccnek tartom, hogy a maszk kötelező volt már szeptembertől, de az nem baj, hogy 150 km-t utaztatnak egy kötelező zh miatt, ami nem is jegyre megy csak egy sz.r aláírásért. Az meg vicc, hkgy az oktatónak nem kell maszk. Nyilván ő nem fertözhet. 🤣 Inkább állnának át ahol lehetőség adott lenne rá, onlinera.
2021. nov. 3. 12:38
 6/15 anonim ***** válasza:
29%
4-es: és ha felnőtt emberek nem úgy viselkednének, mint az óvodások, akik nem fogadnak szót a következetlen apucinak, hanem nem járkálnának tömegrendezvényre és maszkot hordanának, nem azért, mert azt mondják, hanem mert értelmesen felmérik, hogy kell?
2021. nov. 3. 12:39
 7/15 anonim ***** válasza:
32%

6-os, a 4-es vagyok.

Attól, hogy elképzelsz egy utópiát, még nem lesz jobb a helyzet.

Mióta vagyunk szabálykövető nemzet. Lételem a kibújás, kerülőutak találása.

Éppen ezért kéne a kormánynak elősegítenie azt, hogy elhiggyük, mindez értünk van. Nem az ellenkezőjét csinálni pár napon belül, aztán jééé, hát nem veszik fel a maszkot.

2021. nov. 3. 12:43
 8/15 anonim ***** válasza:
86%
Gáz. Felvettem a harmadik oltást is, de ettől még igyekszem betartani a szabályokat. Felnőtt emberektől ezt várnám el. Ha más is felvette volna az oltásokat, most nem is beszélgetnénk maszkról, a felelőtlen, gyerekes kisebbséget védi a többség, szokás szerint.
2021. nov. 3. 12:46
 9/15 anonim ***** válasza:
80%

Ezzel csak annyit mondtál hogy nem tudsz felnőttként viselkedni.

És mások sem. És szerinted ez rendben van.

2021. nov. 3. 12:46
 10/15 anonim ***** válasza:
62%

Teljesen érthető ha ez téged elkeserít, én is így éreznék a helyedben. Elárul valamit az intézményről ha ott ennyire leszarják.

Az egyetem is kötelező ahova én járok de szerencsére itt normális emberek vannak és mindenki hordja (az emberek 100%a).

2021. nov. 3. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!