Szakdolgozatban a SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ ábráknál, diagrammoknál tényleg nem kötelező jelölni, h "forrás: saját szerkesztés"?
Figyelt kérdés
Formai követelményekben semmi infó erről.
Konzulens se tudja pontosan.
Rászerkeszteni igényesen nagyon macerás.
Valahol olvastam, h saját szerkesztés esetén nem kell jelölni a forrást.
2021. okt. 15. 10:25
1/5 anonim válasza:
A word-ben ábrafeliratként be lehet szúrni, nem az ábrára kell rászerkeszteni. Nem tudom nálatok mi a követelmény, mert mindenhol más, de nálunk oda kellett írni. Én így írtam: Saját szerkesztés xy (KSH, saját kérdőív) alapján.
2/5 anonim válasza:
Az egyetemed, ill az adott kar ahova jársz honlapjan nincs erről infó?
Mindenhol más.
Nálunk azt kell odaírni hogy saját szerkesztés. De nálunk minden tök jól le van írva a honlapon.
Az meg egyenesen furcsa hogy a konzulens nem tudja.
Esetleg nincs olyan a TO-n akivel ez ügyben tudnál beszélni?
3/5 anonim válasza:
Képaláírásba írd bele. Így nem macerás, de inkább legyen ott, mint sem.
4/5 A kérdező kommentje:
Középre zárt ábra esetén nem lehet igényesen képaláírassal megcsinálni.
2021. okt. 15. 15:01
5/5 anonim válasza:
Nálunk ezt nem szabályozta semmit, viszont már csak az egységes kinézet miatt is érdemes, hogy minden kép alatt legyen forrásmegjelölés. Én odaírtam, hogy forrás: saját gyűjtemény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!