Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az emelt bioszos tanárom...

Az emelt bioszos tanárom vírustagadó, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Májusban csinálom az emelt biológia/kémia érettségit, és a tanár, aki végül fogadni tudott, kiderült, hogy vírustagadó, és az oltássak kapcsolatban is szkeptikus. Más tanárt nem tudok szerezni a környéken, az online tanfolyamok pedig már elkezdődtek.

Ez a dolog eleinte nyilván nem derült ki, de megosztott velem pár dolgot, hogy pl. szerinte ez az egész a hatalommal való visszaélés, és az oltást rajtunk tesztelik, pár év múlva belehalnak az emberek stb. Én tiszteletben tartom a véleményét, csak félek úgy találkozni vele személyesen, hogy nincs beoltva és nem hordja a maszkot, illetve a vírus sem érdekli.

Online nem a legjobb tanulni, mert szükségem van a kimozdulásra, itthon mindig nagy a zaj. Neki pedig nincs speciális felszerelése ami az online oktatáshoz kellene, mert azt mondta, hogy nem ért ezekhez a programokhoz és sosem számítógépezik.

Mit csináljak? Hogyan közöljem vele kedvesen, hogy vigyázzunk egymásra? Nincs más tanár.

2021. okt. 30. 03:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Attól félek, hogy átadja nekem én pedig hazaviszem és szétfertőzöm a családomat. Hiába van kb mindenki oltva, oltott idősek is kerülnek kórházba.
2021. okt. 30. 17:47
 12/15 anonim ***** válasza:
40%
Hát te se vagy okosabb mint a biosztanárod...
2021. okt. 30. 23:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Hívd rá a Gondolatrendőrséget és vitesd el...
2021. nov. 25. 23:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Rugdosd meg 😄
2021. nov. 26. 22:32
 15/15 anonim ***** válasza:

"mit tehetnék?"

Verd a segged karó véghez.

2021. nov. 26. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!