Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Betegség és vírustagadó a...

Betegség és vírustagadó a gyerekorvosunk, szadizza a gyereket, másnak is ilyen?

Figyelt kérdés

Illetve a pozíciójából adódóan tönkre akarja tenni a gyereket. Megmondta, ha mégegyszer odamegy, beutalja a kórházba... Meg majd pszichiátriára küldeti, mert nincsen semmi baja. Lázas volt, a padon bírt feküdni órákon, a tanárok küldték haza, mindene, lábai fájtak, sápadt volt, feküdni bírt...

Közölte, hogy "nem beteg, influenza nincs, izomfájdalomról nem hallott, torka is csak piros, nem gennyes, nem beteg"... Nem tud mást, mint kórházba utalja, ha mégegyszer odamegy, mert nem akar iskolába menni, maximum tüdőröntgenre tudja elküldeni, mert volt már vérvételen idén és nem beteg.... Meg tavaly is hányásig köhögött, 5 percenként folyt az orra, lázas volt... Közölte és kiröhögte, meg miért nincs iskolában....

Már egyszer volt nála első héten, fájt a torka, rosszul volt... Mentőt hívott és beutaltatta a kórházba. Ott enyhe vérszegénység jött ki, nagyon magas fehérvérsejtszám, meg végig lázas volt, kedvetlen, enni nem bírt, csak szomjazott... Azt írták rá vírusfertőzés. De nem tudom, ehhez miért kellett kórház, azt hittük, pár napig kiírja, de egy napig nem volt hajlandó igazolni, hogy beteg... Ekkor azt mondta, hogy "vírusok nincsenek, mikor nem találnak baját, akkor ráírják, hogy vírus". Meg egyszer délután itthon volt, mert vittük fogszabályzásra, látta, idetelefonált, hogy miért van itthon, szívesen megvizsgálja, de szerinte nem beteg...

Szerintem ehhez az elmebeteghez nem megyünk többet!

2021. szept. 29. 18:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyet nem értek: miért nem váltotok orvost?
2021. szept. 29. 18:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ehhez az elmebeteghez nem megyünk többet! - akkor mi a kérdés?

Mert leírtad, hogy mi a helyzet, majd azt is, hogy mi a megoldás.

2021. szept. 29. 18:17
 3/5 A kérdező kommentje:

Elnézésedet kértem, hogy ki mertem ilyet írni és megsértettelek.

A férjem kedvence a drága, mert kiskorában neki is ő volt! Sajnos falun nem igazán van más lehetőségünk, mint ő, de ezek után nem engedem oda. Eddig szoktam vinni, maximum 1 évben egyszer volt beteg, hát nem volt normális akkor sem, de ennyire nem fajult el a helyzet, mint most. Megőrült, vagy mi van, aztán nem azért, de a kisgyerekek mivel mennek oda... Ott láttam, hogy más meg bevitte utólag neki az ellenőrzőt, hogy a héten nem volt, igazolja, nem is látta...

2021. szept. 29. 18:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Meg ez mi, hogy csak úgy pszichiátriára akarja utalni, mert "nem tud mást, nem beteg". Ha ott vagyok, elküldöm az anyjába. Az a dolga, hogy ellássa, nem hogy fenyegetőzik is még.
2021. szept. 29. 18:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Betegjogi képviselő
2021. szept. 29. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!