Az vírustagadó, aki szerint ugyan van koronavírus, de
csak egy nátha?
Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 10:46
1/8 anonim válasza:
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy ez egy "szelekciós vírus". A túlélési arány azt hiszem 90% feletti, pontosan nem tudom mennyi. Csak a betegeket és gyengébbeket viszi el. Ez a szelekció a természetben is megtalálható az állatok között, általában azokat viszik el a ragadozók könnyebben. Az orvostudomány fejlődése tette lehetővé, hogy minden beteg, gyenge ember életben maradjon, ezáltal van túlnépesedés is. Ez így leírva elég morbid, meg lehet erkölcsileg kifogásolható stb. De attól még logikailag sajnos igaz, a lepontozás ellenére is. És nem, nem vagyok oltásellenes.
2021. jún. 9. 11:05
2/8 anonim válasza:
Sőt Gődényista, fóliasisakos!
Azert egy náthánál komolyabb a vírus, egy durvább influenzához hasonlít.
A covid intezkedések mögött leginkább gazdasági érdekek állnak.
2021. jún. 9. 11:10
3/8 anonim válasza:
Elég életszerűtlen dolog kizárólag a halálozást nézni, és ignorálni minden más tényezőt (bár az sem elhanyagolható, influenza ritkán visz el 50-es embereket, a covid pedig igen).
Részben sokkal virulensebb, mint a megszokott nyavaják, részben pedig magasabb számban okoz szövődményeket.
2021. jún. 9. 23:33
4/8 anonim válasza:
2-es,engem tényleg érdekel, hogy mennyire komoly ez a vírus. Csak azért kérdezem, mert mai, vagy talán tegnapi hír volt, hogy egy szív transzplantációra váró gyereknek, koronavírusos szívet ültettek be, az orvosok tudták, hogy kovidosból van a szív. Tehát nem műhiba volt. Egy olyan vírusról van szó, ami a testen belül mindent IS megtámad. Legalábbis a hírek szerint😂. Aham, elhiszek én mindent😄
2021. jún. 11. 14:39
5/8 anonim válasza:
"Csak a betegeket és gyengébbeket viszi el."
Sajnos ez nem így van. Van egy csomó beszámoló róla, hogy teljesen egészséges embereknél alakult ki a citokinvihar a covid hatásaként, és belehaltak. Azóta sem igazán tudják, hogy mi váltja ki egyes embereknél a citokinvihart, így előre fel sem tudnak rá készülni, megelőzni sem tudják.
A másik dolog, hogy rengeteg embernek van valami alapbetegsége, amivel még évtizedekig simán elélhetne, de a vírus miatt sajnos meghal.
2021. jún. 17. 16:58
6/8 anonim válasza:
#5: ezt mindenhova bemásolod?
2021. jún. 18. 12:10
7/8 anonim válasza:
#6 Nem tudom, miről beszélsz. Ezt ide írtam egyedül. Ha esetleg máshol olvastál hasonlót, azt más írhatta (bár én itt a gyakorin nem találkoztam ilyen válasszal).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!