Miért nem szűrik itt a vírustagadó, oltásellenes, konteós, illetve rosszindulatú kérdéseket és válaszokat?
A járvány veszélyességét bagatellizálók folyamatosan lepontozó hadjáratokat indítanak a hasznos választ adók ellen, miattuk estem vissza az 5. szintről és a válasz hasznossági százalékom is romlott.
Ezek a vírust tagadó emberek felelőtlenek, agresszívek és veszélyeztetik a járvány elleni védekezést, valamint tagadják a vírus áldozatainak létét, vagy csak legyintenek rájuk, higy: "hát biztos gyenge volt, ígyis úgyis meghalt volma ebbe a náthába. Nem evett gyögygombát és gödény kapszulát"
Tehát, az a fő baj, hogy visszacsúszol. Tragédia ez. Meg is siratlak.
Ha a törvény nem tiltja, az oldal üzemeltetője eldöntheti, hogy mit enged, mit nem.
Nem tudom, de én valahogy több agresszív, lepontozó vírushívővel találkoztam itt, mint vírustagadóval.
Pl: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!