Elég időm lesz emelt kémia és emelt bioszra?
Figyelt kérdés
Most vagyok 12.-es és májusban érettségizem, nem merem/mertem bevállalni az emelt kémiát és emelt bioszt, mert a mostani magyar, töri stb. tantárgyakra szeretnék koncentrálni. A kérdésem az, hogy ha májusban érettségi után elkezdem tanulni mindkét tantárgyat mennyire fogok jó százalékot elérni? A cél mindenképpen 90% feletti. (Ja azt elfelejtettem írni, hogy májusban érettségiznek ami 1 év felkészülési idő kb)
Kémiát utoljára 8. osztályban tanultam szóval a tudásom egyenlő a nullával. Biológiából nem mondanám magam olyan rossznak viszont abból sem olyan élre törő a tudásom sajnos.
Kicsit hosszasra sikeredett bocsi:(
2021. okt. 8. 20:11
1/4 A kérdező kommentje:
Azt is elfelejtettem mondani, hogy otthon leszek végig májustól májusig ugye, mert mindenképpen tanulni szeretnék kémiára és bioszra. Magántanárt biztosan fogadok +a szeptemberben induló emelt bioszos, emelt kémiás előkészítőkre is járni fogok.
2021. okt. 8. 20:53
2/4 anonim 

válasza:

én 0-ról készültem fel kb 10 hónap alatt,végül 80 százalék letta kémia, biosz meg 80 feletti, de én tényleg kémiából 0-n voltam
3/4 anonim 

válasza:

2-e vagyok, és én is kihagytam 1 évet, legyél szorgalmas, meg lehet csinálni, villányi + kémia érettségik (idén végzek a gytk-n:))
4/4 A kérdező kommentje:
Huh ez nagyon jól jött most:) sok sikert a továbbiakban❤️
2021. okt. 8. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!