Emelt kémai es emelt bioszra feltudok készülni 3 hónap alatt?
Hát, nem a nulláról kezded, de függ attól, hogy milyenek az alapok és hány % a cél.
Én a számolásokat kezdtem nyár elején, az elméleteket csak januárban, szóval lehetséges:) - Mondjuk jó alapjaim voltak.
Szerintem simán sikerülhet, persze ha nagyjából képbe vagy a dologról
Ha napi 3-4 órát rászánsz akkor bőven sikerülni fog. :) én is most fogok érettségizni mindkettőből emelten és januárban kezdtem el a kémiát alaposabban tanulni. Meg írtunk próbaérettségit elsőre 62% lett tehát semmi sem lehetetlen
Köszönöm!:) neked is menni fog!!! Leginkább a mozaikos könyveket használom, azokban szinte minden benne van amit tudni kell. Egy kicsit több infót tartalmaz szerintem Villányi Összefoglalója , de az is nagyon jó!
Hát a számolások mennek a legkevésbé, de ha nem egyből neki ugrasz a feladatoknak hanem egy kicsit átgondolod előtte akkor menni fog! Nagyon sok a beugratós és ezeket muszáj észrevenni. Egyébként az ötösöm lesz kémiából készülök valamint az emelt érettségi feladatsorok számításainak megoldását mindenképp csináld meg!!!!!!!!! Rengeteg évben van hasonló feladat mint az előbbi években :) Sok sikert!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!