Hogy kell emelt szintű bioszra, kémiára felkészülni? (többi lent)
Nagyon szeretnék fogorvosira menni és eldöntöttem hogy a nyarat rászánom arra hogy tanuljak. De nem tudom hogy milyen könyvekből vagy hogyan érdemes. Bemagolni mindent vagy? Ebben szeretnék segítséget kérni. 3 évig tanultam bioszt de csak alapszinten,bár a tanárunk nem volt vmi jó nem nagyon tanított semmit utolsó évben egész végig filmeztünk sok értelme volt...
Bioszból 10-11-12.-es mozaikos könyveim vannak.
Kémiát két évig tanultam csak,de kémia jobban megy elég jó tanárunk volt sok minden megmaradt.
Kémiából is mozaikos könyvem van 9-10.-es és pdf-ben meg van a 11-12.-es és még 5-öm lesz kémiából feladatgyűjtemény.
Szerintetek ezek a könyvek jók? Ebből fel tudnék készülni októberig?
Bár csak augusztustól tudok tanulni,mert most vizsgára tanulok fogászati asszisztens leszek júliusban.
Köszönöm előre is a segítséget :)
Gál Béla (Mozaik k.) biológia könyvei
Panemsulis biológiakönyv
Nagy biológia feladatgyűjtemény (Scolar k.) (Szerényi)
Biológia érettségizőknek 1-2(Mozaik k.) (Szerényi)
Én ezekből készülök, sok sikert! :)
ezek nekem is megvannak. :)
köszi :)
kíváncsi vagyok mindenki válaszára ki milyen könyvből tanul.
feladatgyűjteményem nincs mozaikos nem tom honnan veszítek :D
csak kémiából van az ötösem lesz kémiából feladatgyűjtemény.
könyveim:
Biosz: mozaikos 10-11-12.-es tankönyv
mozaikos érettségizők 1-2 kötet
Kémia. mozaikos 9-10-11-12.-es tankönyv
ötösöm lesz kémiából feladatgyűjtemény
nekem ezek vannak,csak kiváncsi vagyok ki miből tanul mert a bioszos mozaik nekem annyira nem szimpi
Na akkor meg is van minden, ami kell, már csak elő kell szedned a követelményrendszert, és az alapján megtanulni mindent.
Sok sikert kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!