Egy év alatt fel lehet készülni emelt bioszra és kémiára, ha?
idén nem adtam be a jelentkezésemet semmilyen egyetemre, nem is emeltezek semmiből.
ha megadják azt a lehetőséget, hogy idén aki nem készül továbbtanulni, az halaszthat a következő vizsgaidőszakra, akkor én a 4 "alap" tantárgyból az érettségimet bepótolnám ősszel. emellett elkezdenék készülni az emelt bioszra és emelt kémira, amit tavasszal raknék le.
az 5. tárgyam egyébként is biosz lenne idén, tehát konyítok valamennyit a tárgyhoz...
Szerintetek lenne erre időm? Mindenképp utaznék is 1 hónapot legalább (ha lesz rá lehetőség az év vége fele), ha már az év kihagyás mellett döntök, utána meg magántanárral készülnék biosz-kémiára.
igen, nem lesz 1 teljes évem CSAK az emeltekre, de nem úgy készülnék, hogy az őszi érettségig semmit, és csak utána kezdenék neki.
a stb csak egy kis pontosításra, rendszerezésre szorul, amire nem lenne elég idő, ha márj. 4-én lesz az érettségi (ha tolják 1-1,5 hónapot, akkor bevállalom). így nem biztos, hogy a felvételihez elegendő százalékot írnék.
tehát a stb mellett a biosz-kémiával is foglalkoznék, nyilván kivéve abban az 1 hónapban, amit nov.-dec. körül utaznék. de ha utána tavaszig CSAK biosszal és kémiával foglalkozok (és egyikből sem 0-ról indulnék most sem), akkor sem lenne elég az idő? (magántanár segítéségével)
ha tényleg akarod lehet , nem egy ember készült már fel rá ennyi idő alatt. sok sikert kívánok hozzá! :)
Qui cupit, capit omnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!