Dolgozat/vizsga előtti nap melyik tanulási módszer jön be (vagy jött be, ha már nem vagytok diákok) nektek jobban?
Figyelt kérdés
2021. szept. 29. 00:15
A kérdező szavazást indított:
Előtte levő nap korán, vagy legalábbis időben lefekszek, és másnap minél korábban ébredek/kelek, és még akkor tanulok.
Este/éjszaka minél később fekszek le, és tanulok, amíg bírok, de reggel már nem foglalkozok tanulással.
15 szavazat
1/2 anonim 

válasza:

Amúgy is hébe-hóba aludtam pár órát, így este ameddig volt hozzá kedvem meg türelmem, tanultam, meg másnap órák alatt olvasgattam az anyagot.
2/2 anonim 

válasza:

Figyelek órán + reggel a 1,5 órás utazásom során átnézem, ha szükségesnek érzem.
Eddig bevált: 8.-ban, NYEK-en, 9.-ben kitűnő voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!