Holnap olyan dogát irunk, hogy rengeteg dolgot kell megtanulni, és kulcsszavak nélkül nekem lehetetlen hogy eszembejusson ami kell (esszé). Viszont a tanár elég aktív dolgozatkor, végig járkál, figyel. Hova rakjam a puskát? Most ilyennel hagyjatok, hogy a kukába, tanulj, stb. Mert tanulok, csak a kulcsszavak kellenek.
máskor tanulj mert nem azért kell tanulni hogy boldog legyen a tanár meg otthon az ösök hanem azért mert késöbb hasznát veszed majd az életben
2012. máj. 23. 21:33
2/13 anonim válasza:
Diák koromban rengeteget puskáztam.Általánostól egyetemig.Mégis lediplomáztam és külföldön dolgozok a diplomámnak megfelelő munkakört.
Én szoktam kis cetlik amik a tolltartóban vannak , vonalzóra ragasztani , puskatollal.És később amikor bejöttek az érintős mobilok akkor azzal.
2012. máj. 23. 21:42
3/13 A kérdező kommentje:
nemhinném hogy amit a gimiben tanulunk egykét kivétellel bármire is szükségem lenne az életben, azért nem is tudom megtanulni, mert tudom hogy fölösleges, nem érdekel. pl. irodalom, töri.
2012. máj. 23. 21:52
4/13 anonim válasza:
"Hova rakjam a puskát?"
A tanár fejéhez!
2012. máj. 23. 22:13
5/13 anonim válasza:
Nem fölösleges, inkább gáz, hogyha nem tudsz a saját nemzeted költőiről és történelméreől semmit. Égő
2012. máj. 23. 22:14
6/13 anonim válasza:
A legbiztonságosabb módszer az a nagyon kicsi vezeték nélküli fülhallgató és pár centi haj ami azt is eltakarja.Bár én még vezetékessel puskáztam és nem a semmiért hordtam hosszú hajat , simán elrejtette a fülhallgatót és annak vezetékét.
2012. máj. 23. 22:16
7/13 anonim válasza:
ha nincsen rá szükséged, és valóban így gondolod azzal nincsen semmi baj, de akkor vállald be, hogy kettes leszel. és viseld büszkén.
Középiskolában még nincs is olyan hatalmas anyag, hogy megtanulhatatlan lenne...
Ettől függetlenül mondjuk egyetemen egy nyomtatott lap jól tud jönni. 12-es betűméret, 4-et 1 oldalra beállítással. Kellően kicsi, de még olvasható. Ebből lehet gazdálkodni utána.
2012. máj. 24. 11:01
10/13 anonim válasza:
Oh de édes, h csak engem pontozott le a kis degradált kérdező:D Fáj az igazság, hogy egy analfabéta gyökér vagy?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!