Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik a legbiztonságosabb...

Melyik a legbiztonságosabb PUSKÁZÁSI módszer?

Figyelt kérdés
Holnap olyan dogát irunk, hogy rengeteg dolgot kell megtanulni, és kulcsszavak nélkül nekem lehetetlen hogy eszembejusson ami kell (esszé). Viszont a tanár elég aktív dolgozatkor, végig járkál, figyel. Hova rakjam a puskát? Most ilyennel hagyjatok, hogy a kukába, tanulj, stb. Mert tanulok, csak a kulcsszavak kellenek.

2012. máj. 23. 21:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

:DDD

hahaha.

mindig is irigyeltem azokat, akik puskázni tudnak. én sosem tudtam, mint ahogy hazudni sem. pont ezért kezdtem el tanulni. és saját kútfőből ötösöket írni úgy, hogy nem vagy idegroncs az órák előtt - min többi - az jó érzés. az meg főleg, ha még utálnak is a jókedvedért.

2012. máj. 24. 13:54
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

ja, egy másik, kulcsszavak.

én most érettségiztem föciből, és hát az orosz vaktérkép nem volt a kedvencem, mivel sosem tanultam oroszul sem.

tegyük fel, hogy vlagyivosztok nevű városok helyett kulcsszavakat kell bekenni.

én úgy csináltam, hogy magam elé vettem egy üres papírt, berajzoltam az ország határvonalatait, és felrajzoltam a városok pontjait. sorban haladtam a tanulással, bevágtam, hogy a fenti két pötty mi, aztán a harmadik, negyedik, ötödik.. folyamatosanh ismételtem, ha megtanultam a hatodikat, felmondtam az elsőtől (ez 100tól felfelé volt vicces)

tudom, hogy nem ilyen a dogád, ezzel csak azt mondom, hogy vannak módszerek, amivel kulcsszavakat bevághatsz, ha én be tudtam vágni olyat, hogy novoszibirszk, meg krasznojarszk.

egy országnál kb 200 helyet tudtam így rögzíteni, a hülye kis pettyeimmel. az egész titka, hogy rá kell néznem a pöttös papírra - nincs más rajta, csak pötty. tehát a tolltartóba is mehet, ha a tanár észreveszi, kit érdekel, csak pöttyök.

rajzolhatnál egy létrát, vagy egyenest, amibe pöttyöket rajzolsz, így fel tudod építeni az esszét. ha a fogalmat van mihez kötnöd (létrában a helye), akkor könnyen megtanulhatod.

elég ovis, de jó.

2012. máj. 24. 14:00
 13/13 anonim válasza:
Már ne haragudj, kedves #5-ös válaszoló, de a mi mostani tananyagunknak ( ókori Róma, Óbabilonia, és az ezekhez kapcsolódó anyagoknak ) SEMMI közük a nemzetünkhöz.
2017. nov. 14. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!