Várjátok már hogy bejárhassatok suliba?
Figyelt kérdés
Mert bizony nem lesz otthoni tanulás:)2021. aug. 22. 15:29
1/15 anonim 

válasza:

Ki lehet bírni szerintem. Eddig se halt bele senki
2/15 anonim 

válasza:

Ja, most még ezt mondják, aztán ki tudja. Neked meg elég szánalmas életed lehet, ha ezen élvezkedsz.
3/15 anonim 

válasza:

Nem várom, de 1-2 hónapot kibírok jelenlétiben utána úgyis online oktatás lesz
4/15 anonim 

válasza:

2es, van itt olyan elmebeteg aki hetente ír ki kérdést arról hogy alig várja megint a homeschoolt. Na az a beteg, nem az aki várja hogy normálisan járhasson végre iskolába, élményeket gyűjthessen a barátaival. Mert pár szerencsétlenen kívül szerencsére a legtöbbünknek vannak barátai az iskolában.
5/15 anonim 

válasza:

Élményeket iskolán kívül is lehet gyűjteni
7/15 anonim 

válasza:

5ös, elképzelem ahogy te a parkban gyűjtesz élményt a felelés közbeni súgásokról, a titkos papíron levelezésekről óra alatt és a tanár háta mögötti kifigurázásokról :-D
Ha meg nem lesz iskola, akkor a barátaitokkal se fogtok tudni találkozni mert az is tilos lesz.
8/15 anonim 

válasza:

Nekem teljesen mindegy, be kell-e járnom vagy nem. Lesz ahogy lesz, aztán kész. Nem értem, milyen perverzióid vannak egyébként, ha ilyen kérdések kiírásával töltöd a szabadidőd ahelyett, hogy élnél.
9/15 anonim 

válasza:

Kislányom alig várja. Most lesz elsős.:)
10/15 anonim 

válasza:

Igen nagyon várom. Rettenetes volt ez az elszigetelődés, már az osztálytársakkal számoljuk a napokat és egy hatalmas bulival indulunk:-D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!