Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miert lenne online oktatás?

Miert lenne online oktatás?

Figyelt kérdés
Sokan azt hiszik megint átáll onlineba. De miert?? Mar tobbseg bevan oltva, nem lesz annyi fertozott, annyi halott, nem fog beszarni az egeszsegugyi rendszer, szerintem max maszkviseles lesz meg az hogy megint vedettsegivel mehetsz bárhova.

2021. aug. 21. 13:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%
Egyedül akkor tudok elképzelni online oktatást (legalább egyetemen), ha a tavaly őszi/téli karantén szabályok megint érvénybe lépnek (nem tudom, hogy valaha megszüntették-e őket egyáltalán). Tavaly ősszel nálunk emiatt volt felesleges bohóckodás az a pár hónap jelenléti oktatás. Ha oltottként és covidon átesettként semmi tünetem nem lesz, de lesz egy pozitív tesztem (mert eü. szakon, gyakorlatok miatt állítólag hetente tesztelnek majd), vagy simán csak covidos (tüntetes vagy tünetmentes) kontaktja leszek és emiatt két hétre karanténba kerülök én és mindenki, akivel valaha találkoztam, akkor megint ugyanaz lesz a helyzet, mint október-november környékén. Mire az egyik karanténom lejár, már kb. kezdődhet is a következő, mert a kórházban az egyik betegnek, akinek a kórtermében töltöttem 5 percet pozitív lett a tesztje.
2021. aug. 21. 17:37
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi levelezőn már online kezdünk, nappalin meg hibrid oktatás lesz.
2021. aug. 21. 18:25
 13/16 anonim ***** válasza:
21%

Hál istennek hogy a sok birka beoltatta magát!!

Így legalább ők fertőzik az oltatlanokat!

Ha rajtam múlik lesz 24 hullám is!!

Ugyan már hagyjuk már a variánsokat influenzánál is ugyan így működik csak nem fujták fel ennyire!!

2021. aug. 21. 18:51
 14/16 anonim ***** válasza:
14%

Lesza....ok minden lezárást csak az a rohadt maszk ne legyen!!

Szegény kisgyerekek!!

2021. aug. 21. 18:55
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
12, melyik egyetemen?
2021. aug. 22. 01:27
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Bge
2021. aug. 22. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!