Miert lenne online oktatás?

A beoltottság nem ad teljes körű védettséget a vírus ellen,hanem csak nem fog annyira kiütni,ha elkapod a vírust.
Egyébként tényleg be van oltva a többség,de a pontos beoltottsági arány még mindig nem elég a nyáj immunitáshoz.
Szóval visszajöhet a távoktatás.

A fenét nem lesz anyni fertőzött. Jönnek az újabb variánsok, ráadásul az oltás nem teljesen véd meg a vírustól, a tüneteket enyhíti leginkább. Elkapod, fertőzni még mindig fogsz, csak kevésbbé. Képzeld el a következőt: egyetemi jelenléti óra, mondjuk max 50 fővel, mert előadásokat nem fognak tudni valószínáleg jelenlétiben tartani, ha létszámi megkötés lesz, tehát legyen gyakorlat. Azokat a kisebb termekben tartják, nálunk kb 30 fővel. Legyen egy fertőzött, és pár oltatlan. Ők nyilván komolyabban el fogják kapni (valószínűleg) de kapja el max 3-4 ember, akik a közvetlen környezetében ültek a fertőzött illetőnek. De ők is hazamennek/vissza az albiba/ koliba a szobatársakhoz, és így tovább. Ezzel csak arra akartam kilyukadni, hgoy valószínűleg nem kerülnek annyian majd lélegeztetőgépre, mint azelőtt, de valószínűleg ugyanannyi fertőzött lesz.
Online oktatás valószínűleg már nem lesz, egyetemeken talán lesz hibrid (remélem).
Az egészségügyi rendszer pedig szerintem még mindig nem állt teljesen helyre, próbálják behozni a lemaradásokat. A maszkviselést én őszintén zárt térben kötelezővé tenném, pl. iskolákban, egyetemeken, bevásárlóközpontokban.

"Sokan azt hiszik megint átáll onlineba. De miert?? "
Mert ez egy játék amit játszanak velünk.:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!