Kozepsulis diak elete online oktatas alatt? Mit csinalsz egy nap?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 21. 21:47
1/7 anonim válasza:
Reggel felkelek 7.55-kor beülök a gép elé. Ha olyan óra van akkor játszok rajta, ha olyan óra van akkor figyelek rajta. 14.00-ig tart a tanítás. Utána ha van beadandó azt megcsinálom este felé. Ezen kívül játszok vagy ha van valami program akkor azt csinálom. K*rvára unalmas de legalább nem szivatnak szét az iskolában. Úgy mint jelenléti oktatásban még az utolsó egy évben nem tanultam. Nem vettem magam elé könyvet meg semmi. Szomorú ez a helyzet eléggé :D
2/7 anonim válasza:
A legtöbb nap olyan fél 2kor végzek az órákkal. Utána ebédelek,majd kimegyek a kertbe,ott kutyázok,olvasok. Ezután edzek. Vagy otthon,vagt ha jó az idő,elmegyek futni,biciklizni.Ha végeztem akkor tanulok másnapra,megcsinàlom a házikat. Este vacsora a családdal,tv nézés,fürdés és még az ágyamban chatelek baràtokkal vagy sorozarot nézek,eseerleg olvasok. Csütörtök meg péntek dèlután talàlkozok baràtokkal,általàban járjuk a várost,vagy piknikezünk vagy egymàsnàl ütjük el az időt.
3/7 Pitegamer válasza:
7:30 kor kelek, reggeli, tusolás, stb.
Órák tartanak kb 8:30-tól 14 óráig. De persze apróbb szünetekkel. Azokban tanulok, vagy ebéd után.
Legfeljebb délután 3-ra végzek, aztán van egy kis szabadidőm.
Ha valamiféle projekt, ppt vagy word elkészítése kell, akkor az tovább is tart.
Későn fekszem le, de nem vagyok fáradt, nekem ez a módszer beválik.
4/7 anonim válasza:
Az óráim 8 és 10 között kezdődnek, mindig 1 órával előtte kelek. Amikor vége, ebédelek, később otthoni youtube edzéseket csinálok kb. negyed órán keresztül, aztán felváltva játszok és tanulok késő estig. Kb. ez van minden nap.
5/7 anonim válasza:
És akkor itt vagyok én, aki reggel 8-tól délután 3-ig lyukasóra és hosszú szünet nélkül órán ül, aztán egy rövid séta után folytatja a tanulást este 9-ig... de csak ez a hetem ilyen durva, amúgy profin sportolok szóval normális heteken edzésre járok délutánonként.
7/7 anonim válasza:
Reggel hatkor kelek, hétfő kivételével kilenctől óráim vannak, előtte sorozatozok/a hobbijaimmal foglalkozok. Óra után déltől négyig dolgozok, utána pihenek. Hétvégén házit írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!