Mi hiányzik legjobban a Covid előtti életből? Lesz még valaha ugyaolyan, mint előtte?
Magyarország. Család, barátok.
Meg amúgyis előtte én sosem unatkoztam, sosem voltam ilyen magányos.
Hát attól tartok a korona nem fog eltűnni a kérdés hogyan viszonyulnak ehet az emberek. Ha megy továbbra is a sajtó ilyen hisztériakeltése akkor a lakosság maga akarja lezáratni magukat szóval marad az egyhelyben toporgás
normálisabb kórházi ellátás, látogatási tilalom nélküli lét
sorban állás nélkül bejutni egy boltba
Nekem az edzőterem hiányzik, meg az, hogy néha be lehessen ülni egy bárba, étterembe. És most ez a baromság is a boltokban dühítő, kilométeres sorokat kell kivárni, mint a kommunizmus alatt mikor megérkezett a banánszállítmány🤣Nevetséges és értelmetlen a legtöbb intézkedés, mintha direkt szívatnák az embereket.
Viszont az nagyon tetszik, hogy már egy éve home office-ban dolgozunk. Semmi értelme nem volt a reggeli és esti dugóban ücsörgésnek, az irodai munka otthonról is végezhető. Remélem ez így is marad.
ha legalább valaki szólna, hogy ne a nyakadon álljanak a sorban...
meg húzza fel a maszkot az orrára...bár ott állsz fél órát, kileheled, aztán halad a sor, beleáll a másik...
nekem az hiányzik, hogy csak úgy elmehettél bárhiva, beülhettél bárhova, nem kellett indulás előtt azt guglizni hogy nyitva van-e. utazhattál mindneféle teszt meg papírkitöltögetés nélkül. tudtál előre tervezni utazésokat, nem kellett azin stresszelned, hogy törlik-e a járatot 1 nappal az utazás előtt, lezárják-e a hatérokat mielőtt elindulsz, vagy amíg ott vagy, hazajutsz-e egyáltalán, az összes maradék szabadságod elmegy a kötelező karantén miatt.
a boltbn sorbanállást meg a távolságtartást én pl pont szeretem. nem akarok idegeneket az arcomban meg a seggemben, és szeretem hogy nincs tömeg a boltban, el lehet férni
Maszk nélküli élet.
Utálom a maszkot.
Amúgy nekem majdnem minden olyan,mint covid előtt.
Szerintem olyan már nem lesz.
Nagyszüleim, szüleim hiányoznak.
Más nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!