Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi hiányzik legjobban a Covid...

Mi hiányzik legjobban a Covid előtti életből? Lesz még valaha ugyaolyan, mint előtte?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 8. 11:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
61%
Semmi, nekem még rossz is lesz ha visszatér minden a régi kerékvágásba, tetszik ez a kényelem
2021. ápr. 8. 11:30
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Magyarország. Család, barátok.

Meg amúgyis előtte én sosem unatkoztam, sosem voltam ilyen magányos.

Hát attól tartok a korona nem fog eltűnni a kérdés hogyan viszonyulnak ehet az emberek. Ha megy továbbra is a sajtó ilyen hisztériakeltése akkor a lakosság maga akarja lezáratni magukat szóval marad az egyhelyben toporgás

2021. ápr. 8. 11:32
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

normálisabb kórházi ellátás, látogatási tilalom nélküli lét

sorban állás nélkül bejutni egy boltba

2021. ápr. 8. 11:32
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az edzőterem hiányzik, meg az, hogy néha be lehessen ülni egy bárba, étterembe. És most ez a baromság is a boltokban dühítő, kilométeres sorokat kell kivárni, mint a kommunizmus alatt mikor megérkezett a banánszállítmány🤣Nevetséges és értelmetlen a legtöbb intézkedés, mintha direkt szívatnák az embereket.

Viszont az nagyon tetszik, hogy már egy éve home office-ban dolgozunk. Semmi értelme nem volt a reggeli és esti dugóban ücsörgésnek, az irodai munka otthonról is végezhető. Remélem ez így is marad.

2021. ápr. 8. 11:35
 5/16 anonim ***** válasza:
68%

ha legalább valaki szólna, hogy ne a nyakadon álljanak a sorban...

meg húzza fel a maszkot az orrára...bár ott állsz fél órát, kileheled, aztán halad a sor, beleáll a másik...

2021. ápr. 8. 11:36
 6/16 anonim ***** válasza:
82%
A régi árak. Lassan 400 forint egy rohadt kenyér.
2021. ápr. 8. 11:50
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

nekem az hiányzik, hogy csak úgy elmehettél bárhiva, beülhettél bárhova, nem kellett indulás előtt azt guglizni hogy nyitva van-e. utazhattál mindneféle teszt meg papírkitöltögetés nélkül. tudtál előre tervezni utazésokat, nem kellett azin stresszelned, hogy törlik-e a járatot 1 nappal az utazás előtt, lezárják-e a hatérokat mielőtt elindulsz, vagy amíg ott vagy, hazajutsz-e egyáltalán, az összes maradék szabadságod elmegy a kötelező karantén miatt.

a boltbn sorbanállást meg a távolságtartást én pl pont szeretem. nem akarok idegeneket az arcomban meg a seggemben, és szeretem hogy nincs tömeg a boltban, el lehet férni

2021. ápr. 8. 11:55
 8/16 anonim ***** válasza:

Maszk nélküli élet.

Utálom a maszkot.

Amúgy nekem majdnem minden olyan,mint covid előtt.

Szerintem olyan már nem lesz.

2021. ápr. 8. 13:13
 9/16 anonim ***** válasza:

Nagyszüleim, szüleim hiányoznak.

Más nem.

2021. ápr. 8. 13:15
 10/16 anonim ***** válasza:
75%
A friss levegő, értelmét nem látom, hogy az üres utcán is maszkban kell rohadni.
2021. ápr. 8. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!