Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy 36 éves, rokonokon élődköd...

Egy 36 éves, rokonokon élődködő ember megváltozhat valaha és normális nő lehet még belőle?

Figyelt kérdés

A testvéremről van szó.

Rossz tanuló volt általánosba, 14 évesen még ötödikes volt (én se voltam valami jó tanuló, de azért nem buktam meg sose). 16 évesen elment és a hetedik és nyolcadik osztályt letette. Villanyszerelőnek tanult, el is végezte, de a szakmájában nem tudott elelyezkedni, mert mindenhonnan azt kapta, hogy nincs szükség női munkaerőre. Talált három gazdagabb csávót (volt ferjei), akik eltartották, amíg ő otthon háziasszonyosdit játszott (értsd: nem főzött, nem mosott, nem takarított, csak kiadta a bejárónőnek a feladatokat). Folyton bulizott, pasizott. Ha elvált az egyiktől, már eljegyeztette magát a másikkal. Most nem a férfiakkal csinalja ezt, hanem a családtagokkal, rokonokkal. Ígérget fűt-fát, hogy megváltozik, elmegy dolgozni, de nem.

Szeptemberbe még a keresztanyámnál lakott, aztán novemberbe az elhunyt nagymamám unokatestvéréhez költözött, majd ment az egyik barátjához, ott is lakott egy darabig, meg volt még az én másodunokatestvéremnél is (neki nem az unokatestvére, mi csak féltestvérek vagyunk). Ma rám írt, hogy hogy vagyok. Ami azért fura, mert már 6-7 éve nem beszéltünk, nem nehéz kitalálni, hogy most nálam akar lakni. Ti eltartanátok, segítenétek neki? Látnátok benne reményt, hogy megváltozik?

2021. márc. 24. 15:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy tartanám el, meg mondanám neki keressen megint kanokat. Dolgozni ez már nem fog.
2021. márc. 24. 15:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Az egyik volt barátnőm is hasonló volt azzal a külömbséggel, hogy ő azért dolgozott, és még úgyis nagyon zavaró volt ahogy élt. Férfiról-férfira ugrált és az anyával élt kb 35 évesen (ezért nem ítélem el, mert van ilyen) mármint azért hogy az anyjával élt. De az unokatestvérem az pont ilyen mint amit leírtál na ő sosem fog megváltozni egy élősködő mokcsos k..va :D ...szóval nem hinném.
2021. márc. 24. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!