Egyetemre milyen táskát vegyek?
A gimi alatt használt Nike táskám már kb. használhatatlan állapotban van.
Milyen márkájút vegyek ami bírja pár évig és a laptop is belefér?
A Vans és Kanken hátizsákokat nézegettem, de egyáltalán van annyi könyv, füzet stb. , hogy hátizsák kell.
Egyetemisták ti mit hordtok?
én kb felváltva hordtam hátizsákot és vászonszatyrot.
sokszor volt olyan órám ahol laptop kellett/nekem a laptop volt kényelmes, olyankor hátizsákot vittem, mert abban kényelmesen elfért még az innivalóm, kajám és esetleg egy füzet is (nálunk sosem kellett tankönyv)meg szabadidős olvasnivaló a tömegközlekedésre.
ilyen táskám van: [link]
a háta párnázott, ami nekem fontos volt mert eléggé hátfájós vagyok, van külön laptoptartó rész, több kisebb zseb belül, oldalsó tartók. Az egyetemen kívül volt hogy edzéshez használtam vagy rövidebb utazáshoz.
Amikor pedig csak egy-két olyan órám volt ahol nem használtam laptopot, általában vászontáskát hordtam vagy valami kisebb válltáskát, amiben elfért az innivaló, nasi, füzet.
nemzetközi gazdálkodásra jártam (most fejeztem be), az elején a matekos tárgyak miatt több füzet kellett, ha psz-re mész, te is így készülj. illetve pár tárgyon van munkafüzet ami kell a gyakorlati órákra. De e mellett nagyon sok alapozó gazdasági óra van ami csak szöveg jegyzetelős, ott pedig rajtad múlik hogy laptopon vagy füzeten szeretsz jegyzetelni. De mindenképp úgy válassz társkát hogy nasi és innivaló beleférjen.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!😀
Ezek alapján a csavaros tetejűt veszem meg 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!