Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egyetemre milyen táskát vegyek?

Egyetemre milyen táskát vegyek?

Figyelt kérdés

Nem tudom milyen táska kell egyetemre. Olyan sok könyv már gondolom nem lesz, szóval nem biztos, hogy kell a hátizsák, ezért jobb lenne ilyen csónak alakú divattáska. Vagy kisebb hátizsák is jó lenne?

Jó lenne valami egyetemre illő táskát találnom, amibe elférnék majd és nem szakadnék le. xd

Hátizsák (mint pl gimiben) vagy divattáska? Légyszi küldjetek képet is :)

Divattáskának pl [link]

Hátizsáknak pl [link]

Melyik lenne jobb?

2020. júl. 12. 19:55
 1/9 anonim válasza:
92%

Szia!

Én ugyan fiú vagyok, ezért nem nagyon értek az ilyenekhez, de én azt látom a környezetemben, hogy van ilyen is meg olyan is. Igazából, ahogy érzed, ami neked kényelmes. Egyetemen már nem igazán vannak tankönyvek (kivéve, ha olyan szakra jársz, ahol kötelező megvenni, de akkor sem hiszem, hogy annyi könyved lenne, mint gimiben) és nem is kötelező mindig cipelni magaddal.

21/F

2020. júl. 12. 20:05
 2/9 anonim ***** válasza:
98%
Szia, én mindig az 1-hez hasonlót hordok a suliba :)) belefér minden ami kell aznapra. De sokan visznek hatizsakot is, amelyik neked kenyelmesebb es jobban tetszik azt vedd
2020. júl. 12. 20:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igazából mindkettő okés. Én általában hátizsákot hordok, de azért, mert nekem ezek a divattáskák nem jönnek be. Szerintem egy közepes méretű divattáskában elférnének a cuccok egyébként, szóval igazából okés. Én azért nem szoktam ilyen táskákat hordani, mert számomra kényelmetlen. Mármint sok ilyen divattáskát vállra akasztani nem lehet, mert túl rövid a pántja ahhoz, én pedig zavarónak érzem azt, hogy egész nap a kezemben vigyem a táskát. Pláne, ha nehezebb dolgok vannak benne. Szóval nekem emiatt kizáró ok az ilyen táska. Szóval ha neked bejönnek az ilyen táskák, akkor vegyél ilyet. Viszont ha jobban szereted azt, amikor a táska a hátadon van, és hogy úgy egyáltalán nem zavar semmiben, észre sem veszed, hogy ott van, akkor pedig hátizsák.

Egyik sem számít cikinek, se semmi, szóval igazából tényleg attól függ, hogy neked melyik a kényelmesebb, hisz mindkettő fajtából rengeteg csinosat lehet ma már kapni.

2020. júl. 12. 20:32
 4/9 anonim ***** válasza:
22%

Attol fugg, mi illik a stilusodhoz. Nalunk a lanyok, akik kovettek a divatot, mind divattaskaval jartak. Akik sportosan, kenyelmeden oltozkodtek, vagy letojtak hogyan oltozkodnek, azok vettek altalaban hatizsakot. Szerintem a hatizsak mar ebben a korban gaz, de ha neked az kenyelmesebb, hordjal azt :)

F25

2020. júl. 13. 06:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Abban viszed a cuccodat egyetemre,ami éppen neked tetszik és kényelmes. Nekem mindkét féle táská(i)m van(nak). Amikor sportosra fogom és bent tanulok órákat,akkor jön a hátizsák. Általában oldal táskákat hordok,amibe egy füzet,víz,uzsi befér.
2020. júl. 13. 07:39
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Bármi jó, az a lényeg, hogy elférj benne, kényelmes legyen és tetszen neked. Én hasonló hátizsákokat hordok, mert jobban magaménak érzem, jobban illik a stílusomhoz, öltözködésemhez és nekem kényelmesebb. Egyébként szerintem ez divat is, én 90%-ban inkább ezt látom az egyetemen és a boltokban is csomó van. A legtöbbször csak egy füzetet viszek magammal, egy tolltartót, egy üveg vizet, egy szendvicset/gyümölcsöt, esetleg esernyőt, meg apróságokat (pl. zsepi, kulcs stb.). Ez igazából bárhol és bármiben elfér.
2020. júl. 13. 11:52
 7/9 anonim válasza:
100%
Szerintem először tapasztald ki, hogy több füzetre, esetleg könyvekre lesz szükséged, vagy csak egy laptopot hordasz magadnál. Kaját kell -e vinned, vagy lesz lehetőséged a környéken enni valamit. Én is most fogok kezdeni, és mielőtt bármilyen táskát veszek, ezeket meg akarom tudni, addig pedig használom azokat, amiket eddig is gimibe:)
2020. júl. 13. 18:38
 8/9 anonim ***** válasza:
98%

A hátizsák gáz?Ez a kijelentés rendkívül magas intelligenciaszintre utal..Az a gáz,aki bármilyen táskát gáznak tart (oké,nem a kisiskolás rózsaszín pónis táskákra gondolok).

Azt vedd,amelyik neked tetszik,és amelyik neked kényelmesebb,jobban illik a stílusodhoz.Hátizsákban is tudsz találni elegánsat egyébként.:)

2020. júl. 14. 00:09
 9/9 anonim ***** válasza:
82%
Hát én ilyen divattáskával még csak kényeskedő plázap*csákat láttam,kifinomult értelmes nőket nem.Rajtuk maximum olyat amit a vállukon keresztbe lehet dobni (pánttal) vagy hátizsákot,de erről a kézben hurcolászósról egy 13 éves elkényeztetett csivavát hordozó kislány jut az eszembe,vagy egy plázar*bi.Vagy mindkettő.De végülis a nevében is benne van,hogy divattáska..
2020. júl. 14. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!