Mi volt a legnevetségesebb, legfurcsább ok, amiért beírást/hiányzást vagy éppen egyest kapott valaki?
Általános iskolában volt környezet-védelmi óra(vagy valami hasonló volt a neve) tanár kiadta, hogy aki akar hozzon be kisállatot és beszélgetünk róla.
Osztálytársam behozta, majd mondta a tanárnőnek, hogy haza kell vinnie, "persze-persze ne menj egyedül, kísérjen el valaki".
Jelentkeztem, "legalább lógok egy kicsit" gondoltam. Már nem emlékszem, hogy merre lakott, de az iskolától szerintem nagyon messze volt.
Mire visszaértünk, már másik óra volt másik tanárral aki lecsesz, hogy miért lógtunk, nem érdekelte a magyarázat és beírta a 40 perc hiányzást.
Fekete volt a hajam, angoltanár meglátta, beírás.
Fekete volt a pólóm, angoltanár meglátta, beírás.
Angol felirat volt a pólómon és a tanár szerint nem tudtam hogy mit jelent, ezért beírt egy egyest. Utána megmondtam hogy mit jelent a mondat, a tanár közölte hogy mindegy mert már beírta.
Füzetellenőrzésre mindig egyest kaptam tőle, mert szerinte a dőlt betűk rondák és egyébként is aki dőlt betűkkel ír, az hülye.
Matektanártól egyes, mert szerinte nem tudom rendesen leírni a számokat. Illetve anyámmal balhézott egyszer a matektanár (oszim volt) és mivel anyámnak volt igaza, az utána következő jó pár dogámra javítás nélkül egyest adott.
Mi egyszer órák előtt elmentünk korcsolyázni egy közeli befagyott tóhoz, de nem néztük az időt és ~5 percet késett a fél osztály óráról. Miután észrevettük rohantunk órára, de nyilván a leggyorsabban futó ért be előbb aki mindenki mást beárult kivéve magát... Csak néhányan kaptunk beírást később, akik nem votlak az ofő "kedvencei" (hozzáteszem nem én voltam a legrosszabb diák, a magaviseletem is mindig 5 volt pár diákcsínyt leszámítva nem volt komolyabb probléma velem, csak hát nem voltam szentfazék óra közben).
Durva, hogy milyen diszkriminatív és szemét már iskolás korban a társadalom és később ugyaezt látja az ember csak nangyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!