Foglalkozásod filmbeli ábrázolása mennyire tér el a valóságtól? Melyik film volt a legjobban és legkevésbé valósághű ilyen téren és mi volt az jelenet ami a legnevetségesebb volt?
Figyelt kérdés
2018. jún. 1. 13:23
1/5 anonim válasza:
Viszonylag kevés film készült a bőrdíszműves szakmáról (semennyi), így nem sok forrásom van. De a közhiedelemmel ellentétben egy bőrdíszműves nem csak bőrrel dolgozik, hanem műbőrrel, szövet anyagokkal is. Illetve nem csak öreg bácsik bőrdíszművesek, hanem fiatal férfiak, sőt nők is.
2/5 anonim válasza:
Sajnos még nem láttam olyan filmet amiben valamelyik szereplő valuta váltós, de szóljatok, ha tudtok! :)
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk ügyfélszolgálatra nekem ez a top:)
2018. jún. 2. 12:33
5/5 anonim válasza:
Én irodában dolgozom, piackutatás a szakterület, azon belül ilyen projektmenedzsment-ügyfélszolgálat hibrid egységnél vagyok csapatvezető.
Én összesen 2 filmet láttam eddig, ami érintette a piackutatást... a Legjobb tudomásom szerint c. film nagyon hiteles volt ilyen téren. Ezenkívül a "Christmas Joy" c. Hallmark-filmet láttam... na azok biztos nem néztek utána, mi az a piackutatás, de Hallmarktól mit várunk :D.
Ha csak sima corporate / irodai settingről van szó, az Office Space visz mindent... de az IT Crowd is a szívem csücske ilyen szempontból :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!