Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemen már rögtön az első...

Egyetemen már rögtön az első héten rengeteget kellesz tanulni vagy ezt hogy képzeljem el?

Figyelt kérdés

Szeptembertől ha minden jól megy egyetemre megyek. Pótfelvételivel jelentkeztem.

Mire számítsak? Milyen ott az élet? Már az első hét kemény seggelésről fog szólni? Vagy miképp kell ezt elképzelni?

Nagyon kíváncsi vagyok.

2021. aug. 7. 21:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak szak-, de egyetemfüggő is, hogy hogy kezdődnek az első órák.

Előadáson biztos, hogy nem lesz bemutatkozás. Szemináriumon vagy gyakorlaton attól függ, hogy hányan vagytok és milyen a tanár. Nekem egyetlen egy tanárom volt, aki ezt csinálta, de ő talán azért, mert több tantárgyunk volt vele és szemináriumon meg előadáson is találkozott velünk.

Amúgy a legelső előadásokon biztos, hogy el fogják mondani a várható követelményeket meg tudnivalókat, ez lehet, hogy elveszi kb. az óra első felét, de lehet, hogy 5 perc alatt ledarálja az előadó.

Szóval igen, első héten is tanítanak. Az, hogy neked mennyit kell tanulni, attól függ, hogy mikor lesz számonkérés. Emellett gyakorlatokra és szemináriumokra illik készülni óráról órára.

2021. aug. 9. 13:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!