A MOME animáció felvételi vizsgájáról érdeklődöm. Mivel kell készülni? A portfólió munkába mit várnak el tőlem? Van akit államira vettek fel? Mert őszintén számomra a tandíj elég húzós és olvastam hogy van támogatott is.
Figyelt kérdés
Elég tályékozatlan vagyok ilyen téren és nem igazán tudom hogyan kezdjek neki a dolgoknak. Nagyon megköszönném ha megosztanátok velem tapasztalataitokat! Előre is köszönöm!😊2021. júl. 27. 19:06
1/2 anonim válasza:
*tájékozatlan
Nagyon ügyesnek kell lenned ahhoz, hogy felvegyenek, baromi nehéz egyáltalán bekerülni is.
A felvi oldalát nézegesd, ott találsz részletesebb leírást ezekről.
2/2 anonim válasza:
Helló! Szerintem érdemes beiratkozni egy felvételi előkészítőre, én két évvel felvételi előtt kezdtem el és úgy vettek fel elsőre. Illetve én csak az államit jelölném meg a helyedben (ha van rá lehetőséged) mert nincs külön hely a fizetősöknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!