Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem tudok menni az egyetemi...

Loveinorbi kérdése:

Nem tudok menni az egyetemi gólyatáborba mert nemtudom megengedni magamnak.Mennyi mindenből maradok ki?

Figyelt kérdés
A BGE gólyatábor lenne.Mennyi esély van rá hogy kívülálló leszek vagy legalábbis kimaradok társaságokból egyetemen?

2021. júl. 27. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
59%
Semmiről nem maradsz le. Elvileg "megismerik" egymást az emberek. Én sem mentem, és 2 hét után több embert ismertem, mint a barátnőm. Igaz, ő szexszelt a táborban (nem ez a suli, mint a tiéd, de ez mindegy is most). Erről ha úgy vesszük lemaradtam, de ezt meg nem bánom :P
2021. júl. 27. 18:00
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Én sem mentem el, de én is már az első pár hétben sok barátot szereztem. Nem hiszem, hogy kimaradnál sok mindenből.
2021. júl. 27. 18:07
 3/4 anonim ***** válasza:
89%
Semmiről sem. A csoporttársaidat meg fogod ismerni így is.
2021. júl. 27. 18:39
 4/4 anonim ***** válasza:
86%
Semmiről, én elég szociális vagyok, nem tudtam menni, rengeteg barátom van.
2021. júl. 27. 19:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!