Tehetek kiegészítő érettségit olyan tárgyból amit soha nem tanultam?
Figyelt kérdés
Pedagógiai ismeretekből szeretnék emeltet tenni, mert pszichológia szakon beszámítják. Van érettségi bizonyítványom már, csak nem tudom kiegészítő érettségit lehet-e olyan tárgyból tenni amit sosem tanultam. Remélem lehet :(
Köszi a segítséget előre is!
20L
2021. júl. 25. 13:30
2/9 anonim válasza:
Ha már van érettségi bizonyítványod akkor bármiből érettségizhetsz még akkor is ha a középiskolában nem tanultad.
3/9 anonim válasza:
Igen, de fizetős. Emelt esetén kb 45000, közép valamivel olcsóbb. Random suliba osztanak majd be a lakóhelyed környékén.
4/9 anonim válasza:
Igen, lehet. Mivel van érettségid így nem kell osztályozó sem.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nagyon😍 így azért könnyebb lesz a bejutás, mintha az emelt bioszt próbálnám meg újra. 3-mas köszönöm, igen tudom hogy fizetős, már van 2 tanusítványom, mivel 2020ban érettségiztem, de sajnos az emelt bioszom nem lett elég jó. Ezért idén csináltam egy angol és egy biosz ismétlőt, de idén se lett elég a bioszom sajnos. :( De pedagógiai ismeretekből sokkal könnyebben szerzek jó százalékot, amit az angolommal tudok duplázni, hatalmas könnyebbség nekem hogy érettségizhetek belőle. Mostmár csak összejön harmadjára az a sikeres felvételi😊😌 tényleg köszönöm a sok gyors segítő választ, szuperek vagytok😍💕💕
2021. júl. 25. 18:04
6/9 anonim válasza:
Na jó, de az egyetemen lesz anatómia! Meg matematikai statisztika.
7/9 anonim válasza:
Kérdező, pszichológiára mennél?:)
8/9 A kérdező kommentje:
6os: A biosznak nem is az anatómiai részével volt bajom, matekból sincsenek problémáim, de köszi az aggodalmat😊 tudom kb mire számítsak, sok ismerős/családtag jár/járt erre a szakra kellően ki lettek kérdezve😊
2021. júl. 25. 22:15
9/9 A kérdező kommentje:
7es: igen, pszichológiára szeretnék menni :)
2021. júl. 25. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!